When life gives you friends

Godmorgon finingar!! Hur underbart är det inte att det är Fredag? Jag känner verkligen att jag behöver det idag. Det och en ledig helg att se fram emot.
Jag har insett att jag har varit riktigt låg på energi på sistone. Först tänkte jag skriva att jag inte vet vad det beror på men så insåg jag att det gör jag ju visst. Att gå från mer eller mindre ledig till att ha praktik heltid har såklart tagit en del. Dessutom har jag C-uppsatsen konstant hängande över mig (jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar efter att få den godkänd och klar om ett par veckor) och kanske inte varit bäst på att planera och strukturera mina måltider (läs: ätit riktigt kasst jämfört med vad jag är van vid).
Fyy som jag hatar att känna såhär! Jag vill vara en sån där person som skuttar fram!

Jag vill säga att det är dags för förändring, men grejen är att just nu kan jag inte ändra på så mycket. Jobbet är, och kommer vara, heltid så det är bara att vänja sig. C-uppsatsens redovisnings- och inlämningstider är inget jag kan påverka. Kosten däremot får jag se till att lägga lite mer fokus på. Men annars är det bara att hålla ut de närmsta veckorna.

Det jag däremot kan göra är att fylla mitt liv med sånt och sånna som ger mig lycka och energi.
Som jag har skrivit innan så är jag en introvert person. Jag behöver vara själv för att ladda om. Dock är jag också en väldigt lat och bekväm person och har därför en tendens att lätt kunna överdriva det där med egentid vilket resulterar i att jag ligger hemma, själv och gör ingenting. Ingenting = ingen ny energi.

Så mitt mål är att fylla min vardag med personer som ger mig energi. Sånna som drar med mig på saker. Sånna som @isabylund. För det var precis vad hon gjorde igår. En spontan inbjudan till att haka på henne och Lisa i Rålis. Och jag kan (stolt) säga att jag tackade ja. Nämen hur trevligt var inte det?? Ja ni ser ju bara! Mer sånt i livet tack!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

sofieliden
sofieliden,
Men mys 😍😍
nouw.com/sofieliden
isabylund
isabylund,
Vilken härlig titt under klänningen jag bjuder på : ))) CLASSY! haha. Nä men så jävla mysigt Matilda. Mer sånt för oss i sommar <3
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229