Veckans utmaning

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Väska HÄR // Kängor HÄR // Mobilskal HÄR

God morgon hjärtan! Jag vet inte riktigt vad det är, men jag är på sjukt bra humör idag. Hoppas du med är det! Det skulle förresten kunna vara det faktum att jag bara har 1,5 vecka utav föreläsningar kvar innan vi egentligen skall skriva på våra två arbeten, men jag istället ska ha praktik på Fastighetsbyrån. Woop woop! Alternativt kan det också vara det att jag har en massa kul inplanerat den här veckan. Never the less är jag så redo för en ny vecka =)

Måndag, ny vecka - ny utmaning! Som ni vet vid det här laget så har jag dragit igång Veckans utmaning för en hälsosam start på året, vilket innebär att det första inlägget här varje vecka kommer vara en utmaning som ni sen har de kommande 7 dagarna på er att utföra. Är ni på? Kommentera då här under, är så kul att se att vi gör det tillsammans =)

(Första) Vecka 2: Rannsaka dig själv
Vecka 3: 150 minuter fysisk rörelse
Vecka 4: Planering är A och O

Veckans utmaning

Efter mitt inlägg igårkväll (scrolla ned för att läsa det) kommer veckans fokus vara att stressa mindre. Eller snarare att ta sig tid att slappna av och koppla bort. Därför utmanar jag er att köra Yoga/BodyBalance/liknande pass (minst) 3 gånger under dessa 7 dagar. Vilken nivå du vill lägga det på är helt och hållet upp till dig. Om det innebär att boka in sig på yoga-pass på gymmet, köra pass kopierade från Youtube eller bara rulla ut mattan hemma och köra 5 rundor utav solhälsningar - ditt val! Bara du avsätter och tar dig tiden att koppla bort, andas och vara i nuet.

Vad säger ni? En vecka med mindre stress. Vem är på??

Gillar

Kommentarer

Linnéa
Linnéa,
ge mig kjolen 😍😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Hihi så passande med tanke på att jag var iväg på ett pass idag!! Ska nog köra på bodybalance i morgon ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229