Veckans Lista

VECKANS HUMÖR

Det har varit väldigt upp och ned (ni bah: no shit). Ena dagen har jag varit oerhört deppig och funderat på vad jag ens gör med mitt liv, hur jag ska lyckas komma i kapp med allt eller varför jag konstant vaknar med den där ångestklumpen i magen. Bara för att nästa dag vakna och känna att livet är på topp.

VECKANS BÄSTA

Hmm. Sorgligt nog var den här sjukt svår att komma på något specifikt. Därför får jag nog ge den till mig själv. Jag har varit starkare i mig själv på vissa punkter än jag varit på jag vet inte hur många år. Jag har utvecklats och vuxit som person. Jag har helt enkelt faktiskt varit grym!

VECKANS SÄMSTA

Bortsett från dom där j*kla ångestklumparna är det utan tvekan vädret. Har det ens varit en enda dag utan regn?? Nej, fy!

VECKANS FUNDERING

Jag har tappat så oerhört mycket läsare. För ett par veckor sen fick det mig att överväga att lägga ned allt, men samtidigt tycker jag ju att det är så kul så nej, det är inget jag vill. Istället funderar jag på hur tusan jag ska lyckas få nya läsare. Den taktiken jag körde på innan (like-for-like, eller snarare kommentar-för-kommentar) är verkligen inte hållbar för mig (läs mitt inlägg Därför svarar jag inte på era kommentarer). Har ni några tips??

VECKANS SJUKASTE

Vet ni vad?? I Fredags åt jag inte en endaste godisbit, inte några popcorn, ingen glass, drack ingen cola och inget annat sött - överhuvudtaget. Jag tror faktiskt inte att ni förstår hur sjukt det här är i min värld.Det har nog på riktigt inte gått en endaste Fredag där jag inte tryckt allt möjligt gotte på typ 4-5 år. Helt galet!
Anledningen? Jag var helt enkelt inte sugen på det. SÅ SJUKT!

VECKANS GODASTE

Den här veckan går den till naturgodis. Alltså MUMS vad gott det är! Efter Fredagens ogotte blev jag istället riktigt sugen på Lördagen, hihi! Och då satt naturgodiset oerhört fint! Har ni smakat choklad- och yoghurt-kaffebönorna? Helt otroligt goda!

VECKANS MEST OVÄNTADE ROLIGA

I Lördags morse hade jag blivit inbokad för att köra ett (typ) BodyCombat-pass med ett 10-årigt fotbollslag. Jag började ju hela min "gym-karriär" som barndans-instruktör, men har ni inte kört något med barn på jag vet inte hur många år. Innan var jag sjukt nervös och ärligt talat lite halvtaggad. Men det var verkligen hur kul som helst och uppenbarligen gjorde jag något bra, för jag blev precis inbokad för 2 pass till.

VECKANS TRÄNING

Med tanke på träningsvärken jag fortfarande sitter med, och har haft ända sen i Onsdags, så måste det ju verkligen vara 100% godkänt och riktigt bra träningsvecka. Vi snackar BodyCombat, vi snackar BodyJAM, GRIT Strenght, eget grymt gympass och en massa gottigt där emellan. Älskar't!

VECKANS YAY ME

Jag har den här veckan bokat in träffar med 4 olika personer. 4 olika nya vänner. Hör ni hur stort det är? Efter mitt mål med att börja kompisdejta så är jag så otroligt stolt över mig själv. Så YAY ME!

VECKANS YAY ME TIMES 2

Trots att jag knappt har haft någon skola alls (rätt så exakt 1 två-timmars föreläsning) så har jag varje dag suttit och pluggat, och nu nästan kommit ikapp med allt jag missat. SÅ YAY ME (igen)!

VECKANS BÄSTA KÖP

OM jag fyndade?? Hell yes att jag gjorde! Breyers glass för 15 kronor styck (istället för typ 50 kronor). Så jag gick loco och fyllde hela frysen, hihi!

VECKANS

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Så himla fin du är! 😊
nouw.com/charlottahagg
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Har försökt skriva en kommentar flera gånger nu, men den försvinner så fort jag klickar på knappen. Försöker en gång till 😂
nouw.com/feliciaidachristina
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Nä, jag ger upp. Kommentaren försvinner så fort jag ska skicka iväg den, haha </3 Förhoppningsvis så dyker det inte upp 5+ identiska kommentarer från mig helt från ingenstans nu, hahah
nouw.com/feliciaidachristina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229