Veckans lista

VECKANS MÅENDE

Jag har varit trött. Inte fysiskt, utan psykiskt. Det här med tentap är fruktansvärt påfrestande, men nu är det snart över.

VECKANS BÄSTA

Hmm... Det måste nog helt enkelt vara att jag har fått vara hemma på min älskade ö.

VECKANS SÄMSTA

TentaP <— nuf’ said.

VECKANS KÄNSLA

Hur lång har inte den här veckan varit? Inte på ett negativt sätt, utan tvärtom. Hur mycket har man inte hunnit med? Jag hade helt ärligt glömt att det faktiskt var den här veckan vi firade Nyår och inte förra.

VECKANS ROLIGASTE

Det är faktiskt inte jätteofta jag är ute, men dom där kvällarna (nätterna) när man dansar tills man blir utkastat från krogen eftersom att dom stänger - nej, så kul! Nyårsnatten var precis en sån.

VECKANS TRÄNING

Det har faktiskt varit en riktigt bra vecka på den fronten. Äntligen har jag fått köra mina favoritpass, tillsammans med mina favoritdeltagare, på mitt favoritgym. Så härligt! Höjdpunkten var ju när vi teamade en 90-minuters BodyCombat. Helt sjukt jobbigt, men så kul!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Ni förstår inte vad jag just nu längtar efter att köpa lägga. Även om jag älskar min nu så är den ändå inte min. Jag kan inte måla om den som jag vill, jag kan inte bygga upp med garderober som jag vill, jag kan inte ... Så nu är jag tillbaka som hemnetjunkie.

VECKANS COLLAB

I Fredags lyckades jag få ytterligare ett samarbete med Bubbleroom(till insta). SÅ J*KLA GLAD! Så om ni ska köpa något snälla, snälla, snälla använd koden MBERLIN. Då får ni dessutom 10%, så det är ju hur bra som helst! Puss

VECKANS HAR GJORT

Pluggat, pluggat och pluggat.

VECKANS DRUCKIT

För första gången sen jag började dricka har jag halkat tillbaka till te igen. Förut var jag te-drickare nummer 1 (mitt ex gav mig till och med köpstopp eftersom jag till slut hade ett helt skåp i köket fyllt med olika smaker, hehe) men så kom koffeinet emellan. But babe, I’m back!

VECKANS BOKNING

Jag säger bara Woop woop woop! Resan är bokad och i Påsk åker jag tillsammans med min älskade familj till Portugal. Längtar verkligen så!

VECKANS CRAVE

1. Matcha-tuneric-latte från Cha Cha Matcha

2. Smoothiebowls

3. Ingefärsshots

Kan det vara så att jag antingen ätit en hel del annat nu under julhelgen eller att jag har en riktig förkylning på gång? Haha! Bring me that Vitamin C please!

VECKANS FUNDERING

På tal om just olika juicer/drycker och smoothiebowls så har jag kommit fram till att jag nog vill åka på en härlig solsemester där i Mars. Jag tänker något som är väldigt likt Bali (men inte Bali, för där har jag redan varit hehe). Har ni nå tips på var det skulle kunna va? Jag tänker varmt, somigt, god och riktigt fräsch mat, och bara allmänt härligt.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se
charlottelinden.se,
Feel you! Är också inne i en intensig tentaperiod just nu och så fort den är avklarad börjar jag skriva min magisteruppsats. Suuuuuuuck! <3
charlottelinden.se
linndossing
linndossing,
Alltså du är sååå vacker, herre!!! Är också så galet sugen på att åka på solsemester i mars, berätta gärna om tipsen du får! Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229