Veckans Lista

VECKANS FEEL

Den här veckan har verkligen varit såååå lång. Framförallt Måndag och Tisdag. Det var som att dom inte ville ta slut. Men trots det så har det varit en bra vecka.. Kan dock inte klaga på att den äntligen är över. Bara 1 kvar till December nu - woop woop!

VECKANS BÄSTA

Vänner och familj! Hur lyckligt lottad är jag inte egentligen som har dom i mitt liv?? Att ha fått pluggmysa, hänga i skolan, äta gott tillsammans, krama på Mamma, skämta med Pappa, hänga med Wilma. Nej, det är ju utan tvekan livet!

VECKANS SÄMSTA

Jag gör ju mina naglar själv, vilket tar rätt så väldigt lång tid med tanke på att man bara kan göra en hand åt gången. Så i Torsdags avsatte jag hela förmiddagen för det (dvs typ 4 timmar). Men då dom nya produkterna jag använde (då mina gamla tog slut förra gången) inte ville härda (stelna i UV-ljuset) slutade det med att det tog 7 timmar och dessutom har naglarna redan börjat släppa. Så j*kla bortkastad tid! Dessutom vägrar företaget göra en reklamation på produkten trots att den uppenbarligen är felaktig (det har varit måååånga irriterade meddelanden från min sida....) och när jag bestämde mig för att ARNa dom så gick det inte då den kostade 299 och ARN har en gräns på 500 kronor. Sämst!

VECKANS MYSIGASTE

Att min älskade syster bestämde sig för att sova över hos mig inatt. Att bara sitta i soffan, se på en riktigt dålig komedi och äta en massa gotte var precis vad vi behövde.

VECKANS SER FRAM EMOT

Den 6 December! Det är fortfarande ett tag dit och jag har en massa kul inplanerat innan dess. Men i Onsdags skrevs JULMYS (i versaler) in i kalendern. Vi snackar pepparkaksbak, vi snackar mini-julbord, vi snackar julmusik på hög nivå. Vi snackar livet!

VECKANS ÄCKLIGASTE

När jag var på NZ hittade jag typ pampas gräs ståendes längs med vägarna. Istället för att punga ut 120 kr för 1 (!) enda kvist här hemma så tog jag med mig en stor bukett hem. När jag kom hem tog jag ut, skakade om dom, klippte till dom och ställde dom i en vas på soffbordet. Klipp till att jag i Tisdags går förbi och ser hur det kryper i hela buketten. Vi snackar halv-centimeter stora typ myror ÖVERALLT. NEJ FY vad äckligt!!

VECKANS MEST FANCY

I Måndags var jag och åt på Bank Hotel. Och alltså WOW! Jag vet tusan inte om jag någonsin har ätit på något så fint ställe innan.

VECKANS FIX

Om jag säger adventskalender, vad säger ni då? Om jag säger sjukt grymma samarbeten/vinster, vad säger ni då??
Det enda jag säger är ni verkligen inte vill missa det här!

VECKANS GODASTE

Nämen, behöver jag ens säga något??

VECKANS OKLARASTE

Förra veckan åt jag inget godis alls på en Fredag. Nu kommer det sjukaste. Den här veckan åt jag inget sött alls på en Lördag (!). I know! Så sjuuukt! För att jag försökte vara nyttig? Nope, inte det minsta. Utan helt enkelt för att jag inte var sugen på det (kan kanske bero på att jag åt så mycket på Fredagen, hehe). Älska den känslan alltså!

VECKANS TRÄNING

Har varit väldigt blandad, men till störst del bra. Jag har fått till både en löptur, BodyCombat-pass, BodyJam och till och med ett Pump-pass. Däremot har jag haft en del "löjliga" mes pass på gymmet. Det har fått mig att inse att jag behöver lägga om min träning lite granna. Färre låååånga mes-pass och fler kortare men intensivare. Kan vi göra det?

VECKANS SKÖNHETSTIPS

I förra veckan stod jag och konstaterade att jag måste beställa hem en ny highligheter. Efter många timmar av sökande och till slut ha klickat hem en ny (som fortfarande inte har kommit), hittade jag min Highlighting palette från Bellápierre liggandes i en låda. Och alltså OMG! Varför har jag inte använt den innan? Jag har aldrig använt ord som pigmentering, men nu gör jag det för den är verkligen magisk! Så STORT tips på den!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Vi har samma under veckans godaste!! <3 <3 Kommer vara samma sak på den punkten kommande veckor för mig tror jag, haha. Ser så mycket fram emot torsdag babe!
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Men va!! Så konstigt med en gräns på vad produkter får kostar för att man ska kunna anmäla!!! ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229