Vårens snyggaste outfit? och ett svårt beslut

I samarbete med NA-KD

Vet ni vad jag har saknat? Att vakna på morgonen och inte masa sig till jobbet/skolan/what-ever, utan istället nästintill skutta dit. Sist jag gjorde det var när jag precis hade börjat jobba heltid på gymmet. Jag minns fortfarande hur jag gick längs med väggrenen, med musik i öronen och dansade med armarna, och det trots att klockan var 07:30 och det spöregnade ute. Det var nästan 5 år sen. Men vet ni vad? Igår gick jag till tuben med precis samma känsla i kroppen.

Det här med Måndags-ångest finns inte längre. Visserligen beror det kanske på att jag jobbar Söndagar med, vem vet? But who cares? För jag älskar verkligen att kliva in på kontoret med världens leende på läpparna. Vi fortsatte igår med att ta nästa steg på vägen, något jag är fullkomligt livrädd för. Något som gör mig bajsnödig av bara tanken.

Jag började ringa samtal.

Japp, jag är så sjukt telefon-rädd. Nu tänker ni kanske Good luck med att bli mäklare om du inte ens vågar prata i telefon... Men jag konstaterat helt enkelt att 1. jag kommer snart att bli van vid det, 2. jag kan allt jag vill, bara jag vill det tillräckligt, och 3. det är bara att rycka plåstret och köra. So I did. (klapp på axeln till mig)

Något annat som gör mig lite smått livrädd är att jag nu är inbokad för att fota min mäklarbild till hemsidan. Ni vet den som dyker upp överallt. Den som alla andra ser så sjukt snygga ut på. För mig är det en sak att stå framför min egna kamera där jag kan tvinga min fotograf att ta hur många bilder som helst och sen kunna välja ut de få enstaka som blir bra. Nu ska jag alltså ställa mig framför ett riktigt proffs och ta riktiga headshots. Nervös tjej!

Och framför allt: Vad tusan ska man ha på sig? Jag tänker lite att man kan aldrig gå fel med en stilren skjorta och ett par riktigt härliga byxor ( <-- inte för att dom syns så mycket, men jag tänker att om jag är bekväm så kommer det synas på bilden). Alternativt om jag ska köra på en snygg polotröja? Tidigare har jag alltid känt mig mer bekväm i blusar, gärna med lite u-ringning. Men numera har jag fallit lite för dom där kragarna. Gahhh! Så svårt ju!

Vad säger ni? Har ni något förslag?

Gillar

Kommentarer

moasiim
moasiim,
Grymt jobbat med telefonrädslan!! Helt klart ska du köra på någotning som du känner dig bekvärm i, oavsett vad det innebär.. Det syns igenom! <3
nouw.com/moasiim
Yasmine
Yasmine ,
Jag är så stolt och imponerad att du vågade ringa samtal. Jag lider också av telefonskräck så jag vet hur det känns. Men jag börjar också bli van nu haha!
Jag röstar för att du kör på något som du känner dig bekväm och snygg i! Hjälpsamt eller hur? 😂 Kram
yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229