Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Kan någon, snälla, berätta för mig vad jag har gjort för att förtjäna detta? För jag kan då verkligen inte förstå det. Efter mitt inlägg igår började det, eller egentligen direkt efter att jag la upp en story på min insta kvällen innan. DMs, mail, era kommentarer, sms, samtal - jag kan inte ens minnas sist jag blev så lovebombad. Alltså jag vet verkligen inte vad jag har gjort för att vara värd så mycket kärlek. TACK till alla er som på ett eller annat sätt hörde av er! Ni förstår inte hur mycket det betydde!

Topp HÄR // Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR

Efter en h*lvetes kväll i Måndags, en natt med väldigt lite sömn och sen en Tisdag som blev bättre och bättre kunde jag somna fylld av kärlek efter ett samtal med Mormor <-- precis vad jag behövde! (Älskar dig!)

Allt det här har verkligen fått mig att reflektera över hur lätt man påverkas utav andra och hur farligt det faktiskt kan vara. Hela tiden har jag självklart haft respekt för situationen men inte varit i närheten utav sån panik som jag fick i Måndags, utan har kunnat se allt rationellt. Men efter hets och desinformation från bara ett par enstaka personer satt jag där hulkandes. Så himla obehagligt!

Men efter lite andrum och ett steg tillbaka är jag tillbaka i mitt rationella jag. Idag är en ny dag och jag är tillbaka till att man får ta livet för vad det är helt enkelt.

Men det sagt, för att införa lite vanlig vardag, vill jag såhär i löningstider tipsa om att min kod MBERLIN ger er 10% hos Bubbleroom som veckan ut har 20% rabatt på hela sortimentet. Ni läser rätt! Ni får alltså 10+20=30% rabatt på ALLT hos Bubbleroom. Så sjukt! Så in och fynda! Unna er något som ger er lite extra vardagsglädje! Just go for it - för du är helt klart värd det!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Men fina du!! Du är ju bara för grym och så skönt att du börjar må bättre igen<3
nouw.com/tildablanksvard
Emma Engström
Emma Engström,
Matilda, du är värd så mycket kärlek som det bara går! Den fina peppen, stödet och allt som du ger oss är du som sagt mer än värd allt <3 Stor kram finaste du <3
nouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin