Tuesday motivation

Godmorgon Tisdag! Godmorgon vänner! Efter gårdagens energi-våg har jag istället vaknat till en total krasch-landning. No energy what so ever... (Önskar så att jag var lika fräsch som på bilden ovan, men nej, not today). Jag vet inte om det är positivt eller inte att jag nästintill kan säga att allt jag ska göra är att pallra mig till skolan och sen halvt sitta av dagen. Föreläsningstempot är inte riktigt lika högt som jag önskat. Men, men - bara att kämpa!

Med det sagt hoppas jag för det första att du har en härligare start på dagen och för det andra skickar jag med dig 5 punkter för att både du och dom runt omkring dig skall få en fantastisk dag:

1. Ät en riktig go-frulle (no, offense men ingen gillar dig hangry).
2. Le stort, hälsa på busschauffören, kassören och grannen i korridoren.
3. Krama någon!
4. Unna dig din favo-kaffe eller en riktigt härlig varm choklad - just 'cuz you're worth it!
5. Gör något litet för att kliva ur din comfortzone - och uppskatta känslan efteråt. För hey, du är riktigt grym! Glöm inte det!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Hur FIN är du inte på den bilden vännen WOW!!! <3
nouw.com/emmamehrali
Aaron
Aaron,
These are so good honey! I think most people underestimate the importance and power of simple etiquette and civility, it reminded me of this twitter exchange with Brian Bosworth, like the lady never forgot how he made her feel, but now he has changed and wants to make it up
https://twitter.com/GotBoz44/status/1210658672545808385
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229