Trött på folk och fisksoppa in the making

5 från idag:

1. Det är verkligen helt otroligt var lite blommor kan göra för ens humör! Jag känner mig nästan lite som Ferdinand när jag sitter här i soffan och konstant slänger ett öga på den lilla vasen i fönstret, hihi! Som jag skrev igår så gav Mamma en liten slant det sista hon gjorde innan jag klev på båten igår för att jag skulle kunna köpa en blombukett eller något extra gott för att känna mig lite extra välkommen hem till min tomma lägenhet. Dock hittade jag inga roliga blommor igår, så den sedeln ligger fortfarande kvar i min plånbok. Istället plockade jag med mig ett par små-kvistar på vägen hem idag och det gör ju verkligen så otroligt mycket. Så tips: plocka in lite utav naturen.

2. Jag älskar Shpock, men jag hatar (många av) människorna som är där. Hur svårt kan det egentligen vara att både vara klar och tydlig i skrift, inte vara otrevlig, mötas upp på utsagd tid och inte krångla och helt enkelt hålla en trevlig affär? Jag är så himla trött på människor som bara antar att man ska vara hemma 24/7 eller att man skall kunna mötas upp när som helst, var som helst (trots att det tydligt står i annonsen att dom finns att hämta vid Universitetet), och annars blir sura. Jag är så trött på människor som kräva att jag gräver fram grejerna från längst in i förrådet bara för att sen helt sluta svara. Nej, skäms på er!

Väldigt lik kaffepress HÄR

3. Mamma är åter igen min räddare i nöden! Hemma på Gotland berättade jag för henne om hur mycket jag njöt utav att sitta och dricka den där koppen kaffe vid köksbordet på morgonen eller koppen i soffan på eftermiddagen, eftersom att det aldrig händer hemma i Stockholm. Då dricker jag kaffe på fik eller en takeaway från 7eleven i skolan. Varför? Jo, jag har en stor kaffebryggare men som är lite meckig att komma åt. Och att då brygga en hel kanna bara för mig - nej, det händer inte. Tror ni inte att hon då försvinner i 30 sek och sen kommer tillbaka med den här lilla pressen? Så nu sitter jag här och njuter utav en kopp kaffe hemma i min soffa i Stockholm.

4. Pollen kommer (och är redan) ett h*elvete i år. Inomhus är jag 110% symptomfri, men i samma sekund jag kliver utanför dörren börjar min näsa rinna = jag snörvlar. Inte alls konstigt i sig. Men tack vare alla våran älskade covid-19 tittar folk på mig som att jag är Wuhan herself... Jag såg ett företag som sålde knappar där det stod Det är pollen, inte corona. Jag kanske borde köpa en sån?

5. Ikväll ska jag *trumvirvel* laga en fisksoppa. Ehh vad är grejen med det? kanske ni frågar nu. Jo, det ska jag berätta. Jag hade ju som mål för ett tag sen att laga mer mat. Okej, jag lagar alltid min mat men har en tendens att fastna i samma rätter (oftast tacos, thai-kyckling-gryta eller stekta kikärtor). Periodare utav rang här. Och först var jag påväg att göra samma sak ikväll igen (speciellt med tanke på att jag hittade kyckling på special-pris), men så bestämde jag mig för att Nej fröken Berlin. Inte ikväll. Så nu ligger fisken på tining och purjolöken är inhandlad. Håll tummarna för att det blir precis så gott som jag hoppas.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men alltså blommor gör verkligen sååååån stor skillnad hemma!! Önskar dem höll förevigt ❤️ Kram
nouw.com/happym
Yasmine
Yasmine ,
Hahaha håller helt med om pollen, är helt galet hur påverkad jag är redan. Och såklart har det satt sig på näsan i år och inte ögonen... Jaja, sommaren är underbar ändå! Kram
yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229