Topp 3 mål i Mars

Godmorgon sötnosar!! Nejmen vänta! Mars? När hände det? Hur hände det?? Vi har alltså kommit fram till månaden där jag ska skriva mina sista tentor ever på KTH? Förutsatt att jag inte failar och får omtenta såklart, men hur surt vore det inte att för första gången få det på mina två sista kurser? Nej, det undviker vi tycker jag!

Överlag skulle jag dock säga att det är en månad jag verkligen ser fram emot. Tentaplugg, checka tentan, ett par dagar praktik och sen Mexico. Ihhhh!

Och såklart så betyder ny månad 3 nya mål, men innan vi går in på mina mål för Mars kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska boka min Mars-resa! Check på den! Och det är bara 19 dagar kvar tills planet lyfter, men vem räknar??

2. Jag ska sänka mina matkostnader! Ett både och på den. Tekniskt sett tror jag utgifterna är de samma, men jag har fyllt upp både frys och skafferi med sånt som gör att jag kan hålla utgifterna lägre den här månaden. Så definitivt godkänt skulle jag säga.

3. Jag ska ha ett par veckors praktik! Att jag hade! 2 hela veckor som inte kunde varit bättre. Som jag nu längtar efter att börja på riktigt!!

TOPP 3 MÅL MARS

1. Jag ska komma igång med C-uppsatsen! Det betyder att jag måste kombinera Mexico-resan med det. Men jag vet att har jag bestämt mig så går det, so let’s!

2. Jag ska klara mina tentor! Det vet jag visserligen inte innan April (våra lärare är emellanåt inte direkt snabbast på att rätta), men jag skriver dom nu i Mars och då ska jag fasen lyckas!

3. Jag ska göra en riktigt jobbig sak! Ett beslut jag tagit men som är så jobbigt. Jag kan dock inte berätta vad det är förens jag har gjort det då det berör andra parter med, men jag ska berätta då. Lovar!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra mål, tror på dig! <3

Det är så bra att du tar vara på studentlivet och passar på att resa iväg 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv
cjulias
cjulias,
Heja dig <3 Så himla bra med mål sådär, verkligen någonting jag ska anamma!!!
nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229