Topp 3 mål i Juni

Nejmen snälla - Juni? Är det alltså redan sommar? Var tog den där älskade våren vägen som jag hade sett fram emot så oerhört mycket? Jag har helt ärligt ingen aning. C-uppsats, corona och resten av livet åt upp den lite granna. Jag minnas att jag kände lite samma sak under förra året, men till skillnad från då så känns det nästan ändå okej i år. Jag är så sjukt taggad på den här sommaren, och det är trots att den kommer vara så sjukt olika alla tidigare somrar i hela mitt liv. So let’s make this one count!

För att göra just det kommer jag (såklart) att sätta mina Topp 3 mål för månaden. Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på Maj månads mål:

1. Jag ska skriva klart C-uppsatsen! Check, check, CHECK på den!!

2. Jag ska ha vilodagar! Och CHECK på den!! Ett fortsatt måste i min vardag och något som jag utan tvekan kommer fortsätta hålla.

3. Jag ska gå på 4 dejter! Kompisdejter, dejt-dejter - check, check och check. Riktigt bra månad alltså!!!

TOPP 3 MÅL JUNI

1. Jag ska få mig mäklar-licens! Inte för att jag har så mycket att påverka på den punkten, för nu när papprena är inskickade är det handläggningstid och helt upp till FMI. Håll alla tummarna för att det går snabbt!

2. Jag ska ta in mitt första objekt! Rimligt? Helt ärligt, don't know. Men vill man så kan man och vad vore ett mål om man inte måste kämpa lite för det?

3. Jag ta årets första dopp i havet! Och till det ligga och sola på klippor någon stans. Hur härligt??

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Men åh vad härligt det lät med att ta årets första dopp! 😃<3
nouw.com/desireekujala
Emma Engström
Emma Engström,
Blir så glad för dig hur bra dina mål gått, HEJA dig!! Blir verkligen jättepepp själv på att sätta upp mål och göra allt för att fixa dom <3 TACK! Stort lycka till med dina nya mål vännen, även dessa kommer du fixa galant! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229