Topp 3 mål i Februari

Godmorgon sötnosar! Kan någon snälla förklara för mig hur det redan kan vara Februari?? Jag kan inte säga att det känns som att det var nyår igår för Januari har ändå varit väldigt händelsefyllt för min del, men jo, det känns ändå som att nyår var igår.
En månad in på det nya året alltså. Hur känns det? För mig känns det verkligen så otroligt bra! Jag fick under förra året höra att 2020 skulle bli mitt år, men jag sa bara Nej, nej. Jag tror inte riktigt på sånt. Jag får nog dock ändra mig, för just nu känns det verkligen som att 2020 kommer bli mitt år. Så underbart!

Ny månad betyder såklart 3 nya mål, men innan vi går in på mina mål för Februari kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska klara min tentor! Check and check! Woop woop för mig!

2. Jag ska rensa! Rensa har jag gjort och jag har börjat lägga upp det till försäljning (kika in min bloppis HÄR), men jag har fortfarande en del kvar att slänga upp och fundera på vad jag ska göra med resten.

3. Jag ska klippa mig! Check på den med! Om jag blev nöjd?? SÅ otroligt! (Psst! Det kommer snart ett inlägg om det, och kan det vara så att det är en tävling i det?? I think so! So stay tuned!)

TOPP 3 MÅL FEBRUARI

1. Jag ska boka min Mars-resa! Som alltid vill jag ha en resa att åka på direkt efter mina tentor. Dessa ligger i mitten utav Mars, så nu är det dags att boka!

2. Jag ska sänka mina matkostnader! Januari var lite extra jobbig på detta plan med tanke på att jag kom hem till en tom kyl, men efter att ha kollat mitt ICA-konto kan jag bara konstatera att det här är inte riktigt okej. Jag kommer aldrig bli studenten som lever på nudlar, men ja, jag behöver bli lite mer ekonomisk när det kommer till just matinköp.

3. Jag ska ha ett par veckors praktik! Jag har insett att jag är körd på punkten att bli klar med min praktik tills jag tar examen (rätt så ordentligt...). Speciellt med tanke på att jag under våren både ska vara bortrest (nästan för mycket) och lyckas skriva min c-uppsats. Men som schemat ser ut borde jag kunna klämma in lite praktik nu i Februari, och det är verkligen målet!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Eh jag gör en " Copy Paste" på Isas kommentar, please tell om du sitter inne på några dundertips😂😍 PUSS <3
nouw.com/myjjohansson
Hilma
Hilma,
Men WOOP WOOP för dig hjärtat! Grymt jobbat med tentor och klippning och allt du checkat av i januari, och jag ser suuuupermycket fram emot inlägget om klippningen och tävlingen! 😃 Gud är också supertaggad på att få höra mer om resan du ska boka, lova att berätta så fort du vet mer!? STOOOR kram och puss till dig finaste <3
nouw.com/hilma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229