Tackar livet

.... för lediga dagar! Trots att jag somnade rätt så sent igårkväll vaknade jag piggare än jag gjort på flera dagar (fasen vad svårt det är att komma upp när det är såhär mörkt ute...). Min första tanke var att sätta mig och fixa mina naglar på en gång för att sen hinna med resten utav dagen. Men så slog det mig - jag har inga tider att passa. Ingen stress att stressa, så varför gör jag det? Så istället drog jag på mig vinterjackan och gick ut på min älskade morgonpromenad, stannade till på ICA för att köpa bananer och åt sen en riktig mysfrulle innan jag väl satte mig med naglar.

Och just nu? Just nu ligger jag på sängen, tittar på Lost (är verkligen helt fast) och dricker mina favorit BCAA då jag precis kom hem från gymmet. Runt omkring mig har jag tänt en massa ljus och jag har inte ett enda måste i världen. Förutom att komma på vad jag ska laga till middag förstås. Några förslag?

Jag mår verkligen så otroligt bra utav den här ledigheten. Mindre stress var ett utav mina mål, och det ska jag verkligen hålla. Samtidigt har det lämnat mig i något utav en identitetskris. Jag har alltid kört 110%, konstant, oavsett vad. Har jag inte plugg som måste göras jobbar jag, och har jag inte det så går jag en kurs inom något, och har jag inte det så gör jag det ena eller det andra. Men här ligger jag utan något. Vad speglar det för bild utåt? Tror min framtida arbetsgivare att jag inte är lika seriös som jag verkat? Tror folk runt omkring mig att jag inte längre är lika ambitiös? Osv osv. Det ger mig total panik.
Men 2020 skulle vara året med mindre stress. Min hjärna behöver någon slags rebooting för att lära sig att inse att det är okej. Så därför njuter jag till tusen utav att ligga här på sängen - utan några som helst tider att passa eller måsten att göra. Älskar't!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Lediga dagar när dom är som bäst <3
nouw.com/malinkirstine
Jasmine
Jasmine,
Åh, en så fantastisk start på dagen! Jag skulle vilja ha flera såna dagar i mitt liv. <3
Kram
rosanatt.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229