Supportar vårat lokala café

Innehåller affiliate-länkar

Kavaj HÄR // Byxor HÄR

Godmorgon hjärtan! Hur mår ni? Mitt i allt kaoset. Det känns nästan fel att skriva, men jag mår faktiskt bra. Äntligen börjar jag komma tillbaka från tentap. Jag märker dagligen hur min kropp mår bättre. Jag är fortfarande långt ifrån helt tillbaka för jag är fortfarande oerhört trött (i förrgår somnade jag innan halv tio och sov sen i 10 timmar - det händer verkligen inte ofta), men jag börjar få en normal aptit. jag är inte uppsvälld längre, jag börjar känna mig inspirerad igen och älskar livet. Lite fel-timeat med resten av världen dock, hehe.

Jag är just nu i något slags mellanläge. Egentligen skulle jag idag åka på semester, men så blev det ju inte. Så istället borde jag börja på min C-uppsats (speciellt med tanke på att Sofia, som jag skriver med, har börjat). Men med tanke på att jag var inställd på 2 veckors (VÄLBEHÖVLIG) semester känner jag att jag i alla fall behöver ett par dagar ledigt innan jag tar tag i det.

Igår var första lediga dagen. Egentligen skulle jag på föreläsning, ett samarbete och slutligen ett möte, men allt blev inställt. Så istället kunde jag få till en supermysig fika-dejt med @isabylund, @amandalarssons och Kristin på Café Saturnus. Nämen jag tror inte att ni kan förstå vilken energiboozt man får utav dom tjejerna. Helt otroligt! Så pass att det första jag gjorde när jag gick därifrån var att skriva en tacksamhetslista:

1. Vänner
(och fika). För första gången i mitt liv kan jag verkligen säga att jag har vänner. Okej, det där blev fel, för jag har haft världens mest fantastiska vänner och jag är dom evigt tacksam för det. Men nu har jag plötsligt flera personer jag kan höra av mig till, som hör av sig till mig, som sprider energi och som jag fullkomligt älskar. TACK till er alla <3

2. Solen
Varje gång man kikar ut och ser solen skina så kan man ju verkligen inte bli något annat än lycklig. Speciellt under de senaste dagarna nu när det passande nog har regnat typ konstant.

3. Mobiltelefoner
Teknologi, sociala medier - hela kittet. Jag är verkligen så otroligt tacksam över att så enkelt kunna hålla kontakten med mina nära och kära. Emellanåt glömmer jag bort det, men jag bor helt ensam på andra sidan havet från mina trygga punkter (aka mina älskade föräldrar och familj). Thank God att jag kan nå dom på bara ett par knapptryck. Likaså som jag så enkelt kan skicka en snap till min bästa vän i Göteborg när jag behöver det där extra stödet.

4. Snygga kläder
Okej, jag ÄLSKAR setet jag hade på mig igår (ni hittar länkarna ovan). Jag älskar outfiten jag hade på mig i Tisdags (bilder kommer på den snart). Jag älskar den HÄR klänningen jag hämtade ut igår.
Att klä sig i en snygg outfit, något man känner sig lite extra snygg i, gör verkligen så otroligt mycket för hela ens mående, humör och självförtroende. Jag längtar så enormt mycket efter vår, bara ben och ett säkrare väder så man kan fortsätta utmana, utveckla och helt enkelt äga.

5. Kärlek och omtanke
Om det är något sånna här tider gör så är det faktiskt att ta fram det bästa ur mänskligheten. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser en lapp från människor som erbjuder sin hjälp till de som behöver det, jag uppskattar själv hur otroligt mycket mer jag tänker på individerna i min närhet, jag älskar alla inlägg på nätet om människor som gör gott och gör allt för att påverka och hjälpa i tider som dessa. Plötsligt återfår man tron på mänskligheten!

Vad är ni extra tacksamma över just nu?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så glad jag blir av denna listan!! Det är så fantastiskt vad vänner gör med en, att det kan sprida sån energi!!
nouw.com/linndossing
Marie
Marie,
Jätteviktigt att supporta dem lokala nu
sweetwordsbymirre.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229