Stark igår - svagare idag

Hej vänner! Ingen träning idag. Tvärtom. Har haft ont i huvudet hela dagen och känt mig frusen och huttrig. Jag gick faktiskt hem lite tidigare från jobbet för att tillsammans med ipren, jordgubbar och en stor kopp te begrava mig under min största mysigaste filt.Men imorgon är jag tillbaka på banan igen. Bestämmer jag mig så bestämmer jag mig och då har min kropp inte så mycket att säga till om ;)
Så tillsammans med Richard som också är lite sliten ska jag ha en riktig myskväll. Skönt att (trots omständigheterna) få lite tid tillsammans en vardag. Jag har faktiskt gjort hemgjord kebab som ska avnjuts till middag framför någon film. Har ingen aning om det kommer bli gott, jag som egentligen inte tycker om kebab, så i värsta fall får jag leva på ännu mer jordgubbar, kiwi, grapefrukt, citron- och ingefäravatten och resten av c-vitaminboostarna.  

Gillar

Kommentarer

Heléna,
Krya på dig! Kram <3
helna.blogg.se
Matilda Berlin,
Tack fina! Kram
matildaberlin.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin