Spring-outfit och rabattkod hos Bubbleroom

Blus HÄR // Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR
Pssst! Med koden MBERLIN får du 10% på hela ditt köp hos Bubbleroom. Happy shopping!

Nejmen godmorgon hjärtan! Och godmorgon Fredag!
Okej, det spelar kanske inte alls så stor roll vilken veckodag det är just nu. Helt ärligt är jag rätt så dagsvill redan (och då har jag bara haft två lediga dagar), men samtidigt - Fredag är alltid Fredag. Och jag vaknar så sjukt pigg och glad, vilket i sig inte är så konstigt med tanke på att jag gick och la mig innan 22 igår. Hur skönt är det inte när man har ro att göra det?

Igår var som sagt min andra lediga dag, och så ledig blev den väl egentligen inte heller. Halva dagen tillbringade jag med att fota olika samarbeten. Förstår ni btw hur svårt det var att göra när de flesta var antingen utformade för värme eller planerade att fotas på en vit strand i Mexico? Men jag tror faktiskt att jag lyckades få till de flesta.

På tal om det får ni inte missa samarbetet jag har med Bubbleroom på min instagram! På min story kan ni se mina favoriter just nu och dessutom delar jag med mig av rabattkoden som ger er 10% på hela köpet. Happy shopping!

Idag, min tredje lediga dag, ska jag ta vara på energin jag har. Så efter min morgonpromenad och en riktig mysfrulle ska jag:
- köra ett träningspass här hemma. Jag tänker mig en combo av styrka och yoga/stretch.
- sortera min garderob.
- sortera mitt förråd. Jag har ju som mål att flytta under året och jag har insett hur mycket grejer jag på riktigt har. Så lika bra att ta tag i det redan nu om det någonsin skall bli möjligt, haha!
- förbereda och lägga ut det jag inte använder till försäljning.
- ta en promenad i solen.
- köpa hem godis.
- bjuda över en vän och se senaste Robinson-avsnittet.

Ni då? Hur ser eran dag ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Så himla fräscht! Skulle också verkligen behöva rensa förrådet, haha! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Vilken fin fredag du har framför dig hjärtat! Himla skönt när man somnar i tid och kommer upp i tid, det har jag kommit ifrån nu - måste bli ändring! <3 Kramis!
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229