Så stylear du din outfit

I samarbete med Waldor & Co

Som jag skrev för ett par dagar sen så var jag absolut inte någon klock-person innan mitt ex tjatade till sig att få ge mig en i studentpresent. Efter det kan jag inte gå en dag utan en på armen. Skulle det hända är jag en solklar sån person som konstant drar upp armen och kikar på den toma handleden i tron om att få en uppfattning om tiden, haha!
Men fram tills för bara några veckor sedan så var klockan bara en klocka. Något man har på sig för att enkelt kolla tiden. Möjligtvis också för att den är snygg, men inte så mycket mer. Men så fick jag syn på Waldor & Co's insta och plötsligt öppnades en helt ny värld. Klockan är inte bara en klocka, det är en riktig accessoar!

Bilder lånade från Waldor & Co

Det har aldrig varit så illa att jag gått med silvrig klocka och guldiga örhängen, men mer än så har jag inte tänkt när jag tagit på mig klockan på morgonen. Nu däremot har jag insett hur galet snyggt det är att faktiskt stylea sin outfit med det. Jag ska erkänna att jag är rätt så dålig på accessoarer överlag (med mitt guldfiskminne är jag alltid så rädd för att råka förlägga mina smycken...), men kan ni inte hålla med om att just accessoarerna sätter pricken över i:et på en snygg outfit? Plötsligt kan man gå från helt vanlig vardag till riktig babe, och det om något vill jag verkligen utstråla. Boss ass babe!

Klocka HÄR // Armband HÄR
Psst! Använd matilda10 i kassan så får ni hela 10% (giltig i 48 timmar). Hör ni hur bra det är?

Exempelvis, och ett väldigt bra första steg i min plan om att ta mig in bland accessoarerna, så fullkomligt ÄLSKAR kombinationen utav en lite enklare och stilrenare klocka tillsammans med en bangel. Alternativt med Lover Chain Polished (det supersöta hjärtanarmbandet på bilderna ovan). Något så enkelt gör verkligen så himla mycket! Kan ni inte hålla med??

Så jag tänker satsa på att bli bättre på accessoarer i vår. Vem är på??

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Äääälskar klockor! 😍 det blir så jäkla stylish! Vilket grymt samarbete hjärtat ❤️ DU är grym! PUSS
nouw.com/hilma
by_anniess
by_anniess,
Supersnygga klockor!! jag är lite beroende av klockor och har 3 olika som jag varierar mellan, 2 silver och en vit<3
Roligt smarbete! 😊
nouw.com/by_anniess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229