Så blev jag morgonmänniska

Kan jag snälla bara få krypa under täcket igen? Kan vi inte bara glömma den här dagen? Pretty please!
Hur kan det vara att det här med redovisningar typ bara blir värre och värre? För FY vad jag hatar dom! Vi har alltså vårat slutliga seminarium med följande opponering idag. Bara tanken får mig att vilja dra täcket över huvudet och låtsas som att jag inte finns. Men nej, det är ingen idé att göra. Let's do this instead!

Jag är, som jag tidigare nämnt, en framtvingad morgonmänniska. Egentligen är jag sjusovare deluxe. Vi snackar hon som utan problem sov till 13. Men en dag blev jag bara så trött på att alltid vakna trött. Jag skäms nästan för att säga det men under 3an på gymnasiet hade jag bara 49% närvaro på Engelskan eftersom att jag sjukade mig typ varje morgon för att jag inte orkade gå upp (note: fick fortfarande B i slutbetyg, så jag var ingen slöfock egentligen). Ända sen den dagen jag tröttnade, har jag alltid larm som ringer så jag vaknar senast 07. Har det hjälpt? Oh ja! Så nu är jag som sagt en framtvingad morgonmänniska. Och det är verkligen inget jag klagar på när jag får börja mina dagar med en promenad till det där ↑, komma hem och mysa med frulle, göra mig i ordning och sen åka in till skolan. Ingen stress, ingen rush, inga kassa mornar. Älskar't!
Så även om det just nu tar emot sjukt mycket ska jag resa mig ur sängen, snöra på mig skorna och ta min lilla runda - i lugn och ro. Önska mig sen lycka till inför eftermiddagen! Gonna need it!

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Jag är också en framtvingad morgonmänniska, känner dock att det är jobbigt under vintern när det är mörkt ute hela tiden. Hur gör du för att behålla morgonrutinerna? 😊
sevendays.fi/sara
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag hoppas verkligen att det gick bra för dig idag fina, jag tror på dig och du är så klok!! Är morgonmänniska och älskar det, haha! Eller är en liten blandning liksom :'D KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229