RESAN ÄR BOKAD!

Vårens första resa är bokad - WOOP WOOP WOOP! Eller nu ljuger jag lite. Det är ju faktiskt den andra resan som blir bokad (jag ska till Portugal med familjen i Påsk), men det är den resan som kommer ske först. Och igårkväll bokade jag den, för att efter att ha skrivit på mitt PM i så många timmar tyckte jag att jag var värd det, haha!

Ni som har följt mig ett tag vet att jag under mina snart 3 hela år på KTH har haft som regel att alltid ha en resa inbokad direkt efter att ha skrivit mina tentor. En gång åkte jag ju till och med direkt ifrån tentasalen till Arlanda, haha!
Men jag tror verkligen på att man ska ha något att se fram emot, som en riktig belöning efter att ha kämpat. Dessutom älskar jag att köra livet i tiotusen för att sen unna mig ett riktigt break där jag lämnar allt bakom mig, innan jag sen börjar om igen. Så efter den här kommande tentaperioden lämnar jag Sverige för att upptäcka...

MEXICO!

Waaay! Jag skriver min sista tenta (ever! Hur sjuuukt??) den 13e Mars, sen har jag ett par uppstartsmöten inför C-uppsatsen i början av veckan därpå och sen åker jag den 19e. Då lämnar jag kalla Mars för att upptäcka Mexico i hela två veckor. Hur underbart??

Exakt var har jag inte riktigt bestämt än, utan allt som är bokat än så länge är flygbiljetterna. Men jag tänker 5-6 dagar i Tulum, 5-6 i Playa del Carmen och kanske ett par någon annan stans. Allt är öppet och jag är så himla taggad! Ihhh! Har ni några tips är det såklart bara att langa (vilket är väldigt uppskattat, hihi)!
Nej men hur bra kommer inte den här våren att bli? 2020 - mitt år tydligen!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Men hur underbart!!!
nouw.com/mathildahogbergs
sobelle
sobelle,
Åh vad underbart! Dröm!!
nouw.com/sobelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229