Receptet på en magiskt bra Fredag

Kan ni förstå lyckan av att solen sken igår? Efter att ha bott i tentabubblans svarta hål de senaste veckorna, var det verkligen en helt otrolig syn. Sofia och jag hade bestämt att vi skulle hitta på något och när vi såg solen var valet över vad vi skulle hitta på inte direkt svårt.

Så vid 11 möttes vi upp på T-centralen. Det var alltså efter en 2 timmar lång sms-konversation om hurvida det skulle bli för kallt med kappa, hur trötta vi var på tråkiga vinterjackor, hur mycket vi störde oss på att vädret inte kan bestämma sig för att vara antingen kallt och snöigt eller tillräckligt varmt för att inte frysa arslet av sig istället för något tråkigt mellanting. Håller ni inte med? Men så såg vi solen och allt agg släppte.

Vi gick längs med Strandvägen, över Djurgårdsbron och sen runt hela Djurgården innan vi gick tillbaka. Ungefär halvvägs stannade vi till på Rosendalsträdgård för att ta en fika. Så otroligt mysigt ställe! Jag rekommenderar verkligen er alla att ta den lilla promenaden, alternativt bilfärden, dit, köpa något riktigt gott och bara mysa sönder. För det var vad vi gjorde. I nästan 2 timmar satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, njöt av omgivningen och bara älskade livet. Underbart!

Tänk vad solen kan göra en lycklig! Tänk vad vänskap kan göra en lycklig! Tänk vad livet kan göra en lycklig! Helt klart och utan tvekan en bättre Fredag. Nästintill magiskt bra skulle jag säga.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Det verkar UNDERBART!! 😃 Heja er och heja dig som prioriterar dina vänner 😃
ajlimuller.se
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Älskar Rosendals trädgård, det är som du säger så otroligt mysigt!! <3
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229