På en spökbåt & tacksam

Godmorgon hjärtan! God tidig morgon... Jag är redan inne på min andra kopp kaffe kan jag meddela. Jag pussade för en stund sen hejdå till min familj och sitter nu på en väldigt tom och tyst båt (i vanliga fall brukar det vara spring även såhär dags) påväg hem till Stockholm. Kan ni förstå att jag har varit här nere i en hel månad? Well, I can’t! Fasen vad jag kommer sakna det, men fasen vad jag längtar till Stockholm.

Jag är så otroligt tacksam för de här veckorna hemma på ön. Jag vet inte om jag sagt det, varken här eller i verkligheten. Så varför inte starta denna Lördag med en tacksamhetslista?

Just nu är jag extra tacksam över:

- Min fantastiska familj! Det bokstavligt krossar mig att lämna dom just nu ska ni veta. Farfar brukade alltid säga att vi är så tacksamma att vi har en familj vi faktiskt älskar att umgås med. Blod må vara tjockare än vatten, men bara för att man är släkt så måste man faktiskt inte gilla varandra. Det gör däremot vi. Och för det, och för dom, är jag så oerhört tacksam att det inte finns ord.

- Detta otroliga väder! Jag tror nog faktiskt inte att jag behöver säga något, utan ni alla vet precis vilken energi, lycka och livslust den för med sig.

- Att den här tiden hemma fört mig och mina systrar närmre varandra. Och det är trots att vi ALDRIG har bott så nära inpå varandra under så lång tid. På tiden vi alla bodde hemma hade vi ändå skolor att gå till, dansklasser, ridlektioner och allt annat. Men nu har Wilma och jag pluggat hemma, och Isa knappt blivit inbokad på något jobb. Den potentiella explosionsrisken oss emellan har varit enormt, men sjukt nog har vi nog aldrig varit varandra så nära som nu. Tacksam!

Vad är ni extra tacksamma över?

Gillar

Kommentarer

Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
Åh vad härligt inlägg.. dåligt väder här uppe i Norrbotten men vart vissa soliga dagar så tacksam för det
nouw.com/marittheonlytiger
amandassofi
amandassofi,
Så glad att du o din familj har de så fint tillsammans!! Själv kör jag på "familj behöver inte vara blodsband, en familj byggs på kärlek" <33
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229