Överraskad så det heter duga?

Det här är ett inlägg skrivet i flera delar.
Som ni kanske vet bestämde jag mig för att Richards födelsedagspresent skulle bli en riktig överraskning. Eftersom att jag jobbade på hans födelsedag fick jag försöka knåpa ihop något annat, vilket då är den här (förhoppningsvis) surprisen.

Egentligen skulle jag inte köpa något dyrt alls, men ressugen som jag var insåg jag att jag lätt hade kunnat lägga dom pengarna jag nu la på en egen resa. Att övertala Richard att åka någonstans just nu är det krångliga, men vet han inget så kan han inte säga emot. Eller hur?

Så, hans överraskning är en weekend i Bryssel. Hur kul??

14 Juli
Så jag har bokat flyg ned på Fredagen och hem på Söndagen. Dock vill jag ju inte att Richard ska boka in något annat. Så jag hörde av mig till hans kompis som vi pratat med om att besöka den helgen men som inte passade, och fick honom att säga till Richard att det funkade i alla fall.
Sen har jag sagt att min present är något litet, att han ska tanka bilen och inte får kika i bagageutrymmet. Han tror att vi ska campa där så som jag överraskat med innan, men faktum är att våra väskor ska ligga där.
Så på Torsdag kväll ska jag få honom att köra runt lite i tron om att vi ska på middag, men istället leda honom till båten för att sen övernatta i Märsta och på Fredag morgon till Bryssel.
Håll tummarna för att allt går som det ska!

16 Juli
Idag var jag och hämtade nycklar till lägenheten i Märsta, och parkeringstillståndet som Pappa varit och hämtat ut innan han kom hem till ön.
Check på det!

19 Juli
Crap! Richard vill att vi ska åka upp i eftermiddag för att prata med mäklaren om lägenheten... Hur ska jag lyckas övertala honom att vi ska åka först imorn. Jag får skylla på att båten är full eller nåt!

20 Juli
Som ni kanske läste så gick det! Så planen just nu är att vi tar båten upp nu på morgonen, åker till mäklaren, hälsar på Richards bror (sjukt svårt att övertala honom att vi skulle övernatta i Märsta och inte hos Christer) och sen åker till Märsta.
Jag hade ett jäkla trassel med att försöka packa igår, rodda allt och springa ned i bilen och gömma extra väskor. Såklart bestämde Richard sig för att packa i en stor väska istället för kabinväskan (vårt flyg inkluderar bara handbagage) så jag har lyckats ställa min väska ovanpå en tom mindre väska som jag ska försöka väcka och övertala honom till att packa om i tidigt imorgonbitti (planet går strax efter 07...).
Än en gång - önska mig lycka till!

21 Juli

Klockan 05:15 väckte jag Richard med orden Godmorgon Älskling! Du har 30 minuter på dig att göra dig i ordning och packa om till handbagageväskan.

Så nu är vi på Arlanda, redo och påväg =)

Jag är verkligen så chockad över att jag lyckades! Jag som inte kan ljuga eller luras. Men den här gången gick det. Så Bryssel - here we come!

  • Postad i: Resa

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tack fina du!! är som sagt chockad själv, haha! Kram <3
matildaberlin.se
Denise,
Men åh så kul!! 😃
hundlivet.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin