Outfit by demand

Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR // Blus HÄR

Om någon hade berättat för mitt 12-åriga jag (eller något utav min yngre själv) att folk faktiskt skulle ge mig komplimanger för min klädstil, och vidare att jag skulle få DMs om var jag köpt min outfit, hade jag för det första aldrig trott på det, och för det andra hoppat utav lycka. Jag har skrivit det någon gång innan, men det är faktiskt en utav dom komplimangerna som gör mig absolut gladast just nu.

Under hela min uppväxt var jag (som nämnt) sjukt blyg och vågade verkligen inte ha på mig något annat än outfits som var definitionen utav basic. Innerst inne drömde jag dock alltid om att klä mig i sånt som "alla dom coola tjejerna" hade. Hahaha! Jag vet inte riktigt om jag direkt skulle kalla mig för en "cool tjej" (jag kan höra alla som känner mig asgarva över tanken att sätta orden Matilda och cool i samma mening), men jag måste ge mig själv cred för hur långt jag kommit både i mode-väg och på punkten att våga. Yay me!

Kappa HÄR // Mössa HÄR // Blus HÄR // Skor HÄR

Så på förfrågan kommer här outfiten ala sno stilen av (då mycket sålt slut) från min insta-post från igår. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att så många skrev och frågade om den. IHHHHHH! Kan dock inte blamea er, för personligen så älskar jag den, hihi! Glöm inte att allt hos Bubbleroom är 20% rea på tom imorgon och att ni med koden MBERLIN får ytterligare 10%. Hur bra??

Hoppas ni har en underbar Lördag! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså WOW WOW WOW, älskar din outfit och du är så galet fin vännen <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Men du har ju hur grym klädstil som helst! Underbart <3 Så snyggt!!
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229