Nyårspepp

Jag har nog aldrig varit den som känt att äntligen tar det här skitåret slut, eller det här året ska bli MITT år för den delen heller. Helt ärligt är jag nog rätt så neutral till årsskiftet (mer än att man bli 1 år äldre). Jag är mer av åsikten att allt blir vad man gör det till! Man behöver ingen specifik dag för nystart, utan man väljer helt själv när man ska göra förändringar i sitt liv.

Men jag ska tillägga att jag älskar vibben som ”alla” andra sänder ut! Att läsa och höra om nyårslöften, mål och drömmar gör mig verkligen peppad till 1000!
Jag vill lyckas (inte för att jag riktigt vet med vad), jag vill ha balans, jag vill helt enkelt äga!
Så både för min skull, och såklart för alla er som vill ta åt er, tänkte jag dela med mig av mina 5 bästa tips för att nå sina mål och lyckas

1. Allt blir vad man gör det till! Precis som jag skrev förut så är det ett utav mina livsmotton.
Det är ingen idé att vara negativ. Saker skiter sig till höger och vänster, och så enkelt är det. Hur man sen väljer att hantera situationen är helt upp till en själv. Det är du som väljer om du ska sitta inomhus och sura för att regnar eller om du ska dansa dig genom det!

2. Sätt BRA mål! A goal without a plan is just a dream läste jag för ett tag sen, och det stämmer verkligen. Men sen är frågan också: hur vet du att du har lyckats? När du sätter dina mål ska dom vara mätbara. Exempelvis är jag ska bli stark ett dåligt mål (även om det i sig absolut inte är det) medan jag ska klara 10 armhävingar är ett superbra ett

3. Omge dig av inspiration, folk som stöttar dig och sprider härlig energi! Vi vet alla hur en kommentar kan sabba hela ens dag, hur en sur kund kan få en på kasst humör eller hur en negativ person kan sänka stämningen på hela kontoret - tro mig; det är inget du vill ha omkring dig! Du vill vara med dom personerna som ger dig en energiboozt av att bara vara i samma rum! Använd sen den energi till att lyckas - att bli oövervinnelig!

4. Låt dig misslyckas! ALLA har dåliga dagar och alla misslyckas! Det är ingen idé att klanka ned på sig själv för det. Konstatera att det helt enkelt sket sig, sov på saken, ladda om och låt nästa dag vara en ny dag!

5. Ha kul! Resan till målet är mer än halva grejen. Livet är alldeles för kort för att man ska göra något man vantrivs med. Självklart finns det moment som inte är lika roliga som måste göras, men så länge resten är kul så är det värt det!
Så tappa inte bort dig själ, utan ha kul, klappa dig själv på axeln och va stolt över det du åstadkommer!

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
så bra inlägg! hoppas du får ett fantastiskt år <3<3
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste!! Och detsamma <33
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra mål,hoppas du får en bra fortsättning!!
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack fining! Och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin