Nu är det nära - mäklar emailen skaffad

Godmorgon solstrålar! Kan vi ta en liten stund för hur fantastiskt livet ändå är just nu? Jag vaknar lycklig, jag somnar lycklig. Jag är tillbaka till att vara mig själv - och jag älskar't! Vem hade någonsin kunnat tro att jag, den en gång i tiden oerhört folkskygga och blyga tjejen, skulle trivas så oerhört bra i Stockholm? Och det är trots att det snöade igår, haha. Här kommer ett par highlights från de senaste dagarna:

- Igår fick jag inlogg till Fastighetsbyråns intranät och min alldeles egna mail med @fastighetsbyran.se. Förstår ni hur nära det nu börjar bli?

- Min lilla lägga alltså! Jag vet att jag emellanåt tjatar om att jag vill (och inom en inte allt för lång framtid ska) flytta, och fasen vad jag längtar tills dess. Men denna lilla studentlägga alltså <3 Jag blir verkligen glad varje gång jag kliver in genom dörren och kan emellanåt inte förstå att det är jag som bor här.

- Efter en liten tränings-inspirations-dipp den senaste tiden (dom brukar komma när jag fastnar i samma mönster pass om och om igen) fick jag igår äntligen till ett riktigt härligt pass som lämnade mig med sån sjuk lycka. Kikar man tillbaka på den här veckans planer så kan man se att jag skulle till Täby för att hålla mina pass. Till Täby åkte jag - bara för att inse att jag egentligen skulle vara i Portugal och därför inte alls skulle ha pass igår. Heja fröken Berlin... Då åkte jag istället hem och brände av både Combaten och Jamen hemma. Efter att inte ha dansat på 7 veckor (hör ni hur sjukt?) så var glädjen total!

- Jag har insett att jag både behöver och vill ha ett större kompis-nätverk här i Stockholm. Och vet ni vad? Jag jobbar för fullt på det. Insikten utav det gör mig alldeles varm i hjärtat. Jag och @isabylund (hur ofta nämner jag inte dig i min blogg egentligen? Hahaha!) diskuterade en gång hur det kan kan ses som ett misslyckade att inte behålla sina "vänner" medan det är okej att göra slut med en partner, och att egentligen borde vara detsamma. För man har ju faktiskt rätten att välja vilka personer som ger en något och som man vill ha i sitt liv. Jag har sånna personer i mitt liv just nu, sånna som jag vet inte kommer bli allt för långvariga. Deras platser vill jag nu fylla med individer som bara ger mig lycka och energi, so let's find them!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Ihhh blir sååå himla glad av detta!! Du är SÅ grym ❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
artibus
artibus,
Men alltså herregud kvinna, magiskt!! <3
nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229