NK Art Bakery och världens energiboost

Är det något jag älskar så är det att vara tillsammans med personer som sprider energi! Jag är så trött på personer som bara dränerar en, personer som bara tar utan att ge något tillbaka, personer man drar sig för att träffa för att man vet hur mycket det kommer ta. Nej, sånna personer orkar jag inte lägga min energi på i år och det tycker jag inte att ni heller ska göra.

Istället tycker jag att vi satsar på att fylla livet med sånna där personer som lämnar en med en riktig energi-boost! En exempel på en sån person är @isabylund. Vi lärde faktiskt känna varandra här igenom bloggen (tackar än en gång sociala medier för alla otroliga vänner jag skaffat) och vi har nu träffats 4-5 gånger irl, och jag blir alltid lika glad varenda gång.

I Söndags möttes vi upp på stan och gick vidare för att sätta oss på NK Art bakery. Är det något Isa kan så är det att fika (it’s her thing), och jag kan utan tvekan rekommendera er det här stället. Öppen, härlig atmosfär, men utan att kännas som skolmatsal. För att inte tala om fikat, mm-mm-mm. Jag menar, bara se på dom. Deras koncept är att ” Art Bakery slår samman bageri med konstutställningshall – och sätter färg på allt från bakverk till tårtor.” Dessutom ingår påtår på bryggkaffet, så vad har man att klaga på? Haha!

Vi pratade konstant i flera timmar. Och när jag säger konstant, så menar jag konstant. Säg ett ämne ni inte gick på, haha. När jag sen var tvungen att lämna hade jag sån energi att jag nästintill skuttade därifrån.
Med det sagt tycker jag att vi konstaterar tre saker:
1. Mer energi 2020.
2. Mindre folk som bara tar men aldrig ger.
3. Mer fika åt folket.

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
isabylund
isabylund,
Åh finis!! Det var verkligen så mysigt, hade velat göra en repris på den imorgon men det går ju inte 😟 Vi borde ha en fika i månaden som löfte detta år! Är du med på den? Har X caféer jag vill testa såååå. Haha <3
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229