Nej nu får det vara nog

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon Måndag!! De senaste dagarna har jag känt mig så oerhört oproduktiv och instabil som människa. Jag firar nu idag nästan två veckor som helt osminkad och iförd samma klädesplagg (dvs dom HÄR jeansen med Mammas stickade tröja, växlat med träningskläder). Vidare har mina dagar sett ut på ungefär exakt samma sätt (sittandes framför datorn nästan hela dagen utan att göra något riktigt ordentligt) då jag hållt mig i en liten halv-karantän ifall jag nu skulle råkat få med mig något från Stockholm. Nej, nu är jag trött på det!

Min plan var att jag den här veckan skulle komma tillbaka till rutiner, men då vi lite halvspontant åkte ut till våran stuga i Fröjel igårkväll (där vi åt pasta, såg på film och bara hade så mycket mys!) blir denna Måndag inte direkt rutinmässig. Så vi får börja på riktigt imorgon istället. Men det jag ska göra för att hitta tillbaka till mig själv och må bra igen är att:

- vakna i tid (vilket jag visserligen gjort varje morgon).
- göra mig i ordning om dagarna. Dvs att jag ska börja sminka mig igen. Jag tror som ni vet till tusen på att man ska klä sig som man vill känna sig. Well, det är dags att lämna mjukiskläderna bakom mig.
- sluta småäta. Nämen snälla, finns det ens något annat att göra när man bara sitter hemma framför datorn? Speciellt i ett hus fyllt med allt gott man kan tänka sig.
- kötta C-uppsatsen. Nu har det varit lite småjobb här, lite småjobb där. Bättre att köra riktiga arbetsblock och sen hel vila.
- hitta på saker med vänner. Efter denna halvkarantän behöver jag verkligen det. Nog för att jag älskar min familj, men jag behöver faktiskt mer social kontakt än så.
- försöka släppa sånt som bara tar energi. Som sagt, status = instabil som person. Just nu finns det så många småsaker och så många personer som bara drar isär mig och lämnar mig trasig. Jag orkar verkligen inte med det. Så nu är det dags att släppa sånt och gå på jakt efter sånt som verkligen gör mig lycklig igen.

Med det sagt kan jag säga att jag är SÅ redo för en ny vecka! Hoppas ni med är det <3

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Bra plan du har inför morgondagen, heja dig! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
amandassofi
amandassofi,
Ska ta din plan o lämna mjukiskläderna imorgon... det är dags haha!❤
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229