Nära målet

Hej vänner! En sak jag började fundera på när jag var ute och sprang igår var: tycker ni att saker blir lättare eller svårare när ni närmar er målet? Exempelvis om ni är ute och springer blir det lättare på slutet eller blir det trögare att springa? Logiskt sett borde det vara enklare att springa sista kilometern av 10. Man har ju redan avklarat 9 stycken, bara en tiondel kvar. MEN inte för mig nej. Sista kilometern är alltid den som är värst. Det går segt och allt man kan tänka på är att snart är jag framme, snart är jag framme, snart är jag framme.
Precis samma sak var det när jag gick i skolan med. Att påbörja en rapport med 10 olika delar i var inget problem, det brukade till och med gå rätt så fort. Men när det började närma sig de två sista delarna, då stod det still. Jag kunde sitta fast i över en vecka utan att kunna skriva ett enda ord. Löjligt va?
Hur känner ni?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin