När man inte kan vara där vid sin Familj

Just nu har jag sån otrolig hemlängtan. Jag vet inte om det är så att det kommer med jämna mellanrum om 3 månader eller om det helt enkelt alltid kommer i samband med mina tentaperioder. För det slår aldrig fel. Varje gång jag kliver in i tentaP (vilket jag gör på Onsdag) är det som att hela min kropp skriker efter att få komma hem till min älskade ö, och framför allt min älskade familj.

Idag är det dessutom lite extra jobbigt att ha ett helt hav emellan oss, för det är nämligen min älskade Mammas födelsedag. Och i år vill jag verkligen fira henne lite extra.
Vi har absolut alltid varit varandra nära, men överlag har jag stängt det mesta inne och inte pratat med någon om jobbiga saker, och när jag väl gjorde det så var det med mina absolut närmsta vänner. Inte min familj. Inte min Mamma. Men när jag och mitt ex gjorde slut förra året hände något. Jag vågade plötsligt öppna mig mer och dessutom behövde jag min familj på ett helt annat sätt än jag behövt tidigare. Så om man ska se något riktigt positivt med det hela så är det att jag och Mamma kom varandra närmre än vi varit sen jag var typ 7. Just därför är det extra jobbigt att inte vara hemma hos henne idag.

Men på Onsdag ska det firas! För då flyr jag Stockholm för ett par dagar. Jag menar, jag kan ju lika gärna börja tentaplugga hemma på Gotland som här uppe. Eller vad säger ni??

Så med det sagt vill jag bara uttala det med:
STORT GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKADE MAMMA!

Gillar

Kommentarer

Linnéa
Linnéa,
Så fint skrivet.... grattis mamma ❤️
nouw.com/linnealiebig
sarasara
sarasara,
Vad räknas som tenta-p hos er? Jag trodde det var veckan då man har tentor, men den verkar ju börja ett visst datum, haha.
nouw.com/sarasara
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229