Min önskelista

Månaden har precis börjat, men efter att ha varit ute och ätit, fikat och festat en del med alla fina vänner jag kommer lämna kvar, så börjar mitt konto skrika lite redan nu. Jag ångrar det inte en sekund, för varje stund har varit värt det! Men nu är det dags för cykel och matlådor fram tills att jag flyttar. Inte bara för att spara pengar över lag utan för att jag har så himla mycket grejer jag vill köpa just nu. Sen så är det ju faktiskt snart min födelsedag med =)

Tights från Stronger - HÄR
ÄLSKAR deras tights och har så länge velat ha Vietnam men inte köpt dom då så många på gymmet har dom. Nu är det kanske dags när jag inte är där längre!

Kläder
Blus HÄR // Adidas set HÄR (hur mycket älskar vi inte??) // Klänning HÄR
Jag vill verkligen ha en ny garderob! Och visst är det så att man aldrig kan ha för mycket kläder, haha!


Skor
Nike HÄR // Svarta klackar HÄR
Precis samma sak gäller skor! I needs new ones!

Maria Nila Heal trio - HÄR
Jag har skrivit det förut, men nu är det på riktigt - jag måste ta bättre hand om mitt hår! Nu har jag klippt det, jag har fräschat till det och jag kämpar verkligen för att få det att växa ut långt, starkt och friskt igen. Så ett riktigt ordentligt schampoo står högt på listan. Och vilket är då bättre än Maria Nila?? Så himla bra ju!!

Nytt smink
Elf Counture palette HÄR
På sista tiden har jag tyckt det är så mycket roligare att sminka mig och då vill jag ha bra grejer och inte det gamla vanliga halva priset sminket jag köper på HM. Vet ni att min förra mascara är köpt på Rusta och kostade 29kr. Inte okej...

Time Capsule - HÄR
Jag vet inte när jag drog en back up på min dator sist (är det ens gjort??) - peppar peppar, ta i trä!
Samma gäller min mobil. Så this is something i need!

NOCCO - HÄR
Ingen kan väl ha missat att jag älskar NOCCO och andra energidrycker? Folk som inte känner mig superbra och som blivit inbjudna på fester dyker alltid upp med ett par burkar som present. Och vet ni vad? Jag blir alltid lika glad =)

Resor
Jag VILL resa!! Jag vill se världen! Jag vill uppleva!Gillar

Kommentarer

Amanda,
Alltså sån underbar önskelista ju <3
mandasdiary.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin