Men snälla - Veckans schema

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmorgon hjärtan! Och Godmorgon MÅNDAG! För första gången på jag vet inte hur många veckor har jag äntligen ett inlägg där jag kan skriva Veckans Schema. Nämen jag tror inte att ni förstår hur bra det känns. Hur skönt det än varit att helt och hållet kunna lägga mina egna dagar och inte ha haft typ en enda tid att passa, så är jag trött på det. Man kommer till en gräns där dagarna går utan att man gjort något, man blir lat och understimulerad. Och där är jag. Jag är klar med det - så välkommen Måndag!

Kappa HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR
Pssst! Fortsätter tipsa om att koden HEYQUEEN ger er 52% rabatt hos Boohoo (där kappan finns).

MÅNDAG
När det här inlägget publiceras är jag (förhoppningsvis) ute på dagens löptur (vem är jag ens?). Efter en dusch och frulle ska jag sen äntligen in till kontoret och kicka igång min praktik igen. Så kul!

TISDAG
Praktik fram tills det är dags att ta mig ut till Täby C för att hålla mina första pass på hur (?) länge. Jag har fasen inte satt min fot på ett gym på 6 veckor. Kommer kännas så sjukt. Längtar dock oerhört!

ONSDAG
Efter dagens praktik är det dags för *trumvirvel* en trip till frisören. WAY! Jag har dock inte bestämt vad jag vill göra än. Vad tycker ni? Fortsatt blont, lite mörkare, tydligare slingor, balayage?

TORSDAG
Ska jag orka med en sån här otroligt rolig vecka så kommer mitt introverta jag behöva lite återhämtning. Så efter praktiken blir det ett styrkepass följt utav total egentid resten av kvällen.

FREDAG
Hmm, dagen har två uppläggs-option:
1. Träningspass på morgonen, praktik och sen AW.
2. Praktik, BodyCombat (skulle vara så kul att få gå på någon annans pass igen) och sen kompis-mys med stor godis-skål.
Vi får helt enkelt se vilket det blir =)

LÖRDAG
Veckans troligtvis enda lediga dag. Så mysmorgon står utan tvekan på schemat. Sen håller vi tummarna för härligt väder och ett löppass innan jag ska möta upp @isabylund för en catch-up-dejt (so needed). Och därefter har jag en tid inbokad på The Makeup store. Nämen hör ni vilken pangdag??

SÖNDAG
Jag är inte inbokad än, men det är långt ifrån otroligt att jag kommer jobba som visnings-värd ett par timmar. På eftermiddagen har jag en kompisdejt med en tjej som hörde av sig till mig på insta. Längtar så! Sen gissar jag att jag behöver ta tag i livet. Food-prep, kanske boka tvättstuga och lite sådär.

Hur ser eran vecka ut? Har ni något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine ,
Jobb, tandläkarbesök och road trip finns på mitt schema för veckan 😀 Kram
yasmissy.blogg.se
isabylund
isabylund,
Alltså JA! Hur skönt är det inte att känna att man har lite måsten igen? haha människan behöver fan en uppgift i vardagen tror jag! Hoppas praktiken går bra, ser fram emot en FET update om allt på lördag <3
nouw.com/isabylund
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin