Livrädd för att publicera detta

I samarbete med Hunkemöller

Jag är nästintill livrädd just nu när jag klickar på publicera-knappen. Varför? Jo, utav två anledningar. Nummer 1. att jag lägger upp bilder på mig själv i underkläder, och nummer 2. att ni ska få veta hur illa ställt det varit med min underklädeslåda, haha! So here goes!

Något utav det i särklass tråkigaste jag vet att lägga pengar på är just underkläder. Jag är såååå avis på alla mina vänner som älskar det, som liksom gör en hel grej utav det hela. Men nej, för mig är det nästan ett litet waste. För det första är det ju bara typ jag som ser dom, och skulle det vara någon annan så har dom en tendens att ändå åka av (OMG.... Sa jag precis det där?? TMI Matilda Berlin). Nej, då lägger jag hellre pengarna på en tröja. Eller ett par jeans. Eller ett par nya skor. Eller något annat som alla andra också ser. Förstår ni hur jag tänker?

Älskar verkligen frompressade BHar! Så snygga och så sköna!

Men... Det gör ju utan tvekan att min underklädes har blivit lidande under de senaste åren. Jag skäms över att säga det, men ja, jag har kvar ett par Hello Kitty-trosor som jag köpte i typ 8an. Eller snarare - hade. För nu har dom, tillsammans med alla andra urtvättade, missfärgade, trådiga och illasittande par hamnat i sopkorgen.

Istället har jag nu fyllt på med flera par utav mina absoluta favoriter: Stringtrosa ULV. Vi snackar den perfekta combon av bekväma, osynliga, snygga och allmänt härliga. Stort tips på dom!

Min nya favorit push-up BH ↑ . Hur snygg??

Man hade ju kunnat hoppats på att det bara var trosorna som behövde uppdateras, men nej... Strumporna? Yes! 10 nya par inköpta. BHar? Hell yes!

De senaste åren har jag på riktigt använt mig utav totalt två stycken: en svart och en vit. Båda från Lindex. Båda köpta för 99 kronor. Helt ärligt har dom varken passat superbra eller varit särskilt snygga (vad kan man liksom förvänta sig för 99 kronor?). Vet ni förresten att enligt Damernas värld har 8 utav 10 kvinnor fel BH. Hur sjukt? Så ja, den delen av lådan behövdes verkligen också uppdateras.

Skulle ni nu, utav någon konstig anledning, få för er att kika i min underklädeslåda kommer jag inte längre att skämmas. Hello Kitty är borta, missfärgat är slängt, allt med hål är där dom hör hemma. Älska!

Är ni sugna på att göra samma sak (vilket jag verkligen rekommenderar), tycker jag utan tvekan att ni ska fortsätta kika in mina advetskalendrar. Kan det vara så att vi har en fantastisk vinst påväg??

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Haha omg relaterar så, hatar att lätta pengar på underkläder känns verkligen så tråkigt! Måste ta och rensa nu alltså... <3
nouw.com/granfeldts
happyM
happyM,
Haha omg, aldrig relaterat mer!!!!❤️ SÅ himla bra inlägg, du är GRYM!! Puss ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229