Januari - nu kör vi

Eller rättare sagt, snart kör vi. Alla som någon gång pluggat på högskola eller universitet vet att sekunden man kliver in i tentap kliver man in i ett slags svart hål. Ens vanliga liv hamnar på paus och allt fokus ligger på plugget.
Idag har varit en bättre dag. Skatterätten börjar, om än väldigt lite, falla på plats. Dessutom fick jag byta ut mina numera väldigt långtråkiga läs-sessioner på gymmet mot att vara med och team-teacha ett 90 minuters (ni läser rätt) Bodycombat-pass. Sååå jobbigt, men så sjukt kul!

Dessutom börjar jag se något utav ett ljus i tunneln. Bara 4 dagar av plugg kvar (tenta ett skrivs på dag 5 och tenta två på dag 6). Sjuuuk panik nu när jag skriver det dock. Bara 4 små dagar kvar...! Mitt mål är att ha läst hela min kandidat utan en enda omtenta, och det vore verkligen så himla surt att falla så här nära målsnöret. Så håll tummarna för mig och skicka över lite pepp är ni snälla.

4 små ynka dagar + tentorna betyder däremot att det bara är 5,5 dag (skriver tenta nummer två mellan 08-12) kvar innan jag får börja leva igen. Om jag är taggad? Oh ja! Inte riktigt nystart-ala-höst-taggad, men nästan. Jag lovar att dela med mig av allt lite längre fram, för det är mycket spännande på gång =)

Gillar

Kommentarer

Jasmine
Jasmine,
Stort lycka till, Matilda!
Kram
rosanatt.blogg.se
artist
artist,
Lycka till! Det kommer att gå bra.
nouw.com/artist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229