Jag väljer själv om jag vill dricka!

Jag är nog inte ensam om att tycka att alkohol är ett krångligt ämne. För många kan det handla om ett beroende och ohälsa medan det för andra handlar om ett avstånd och ställningstagande.
För mig är inte själva alkoholen problemet utan det sociala runtomkring.
Jag är tyvärr ingen partyprisse. Och ja, jag skriver tyvärr för att jag tror att jag hade haft så mycket mer vänner och bättre kontakt med många om jag varit det. Men jag är heller ingen nykterist.
Jag kan helt ärligt älska att dricka och bli full - när jag är på humör för det. Annars tackar jag nej på samma sätt som jag tackar nej till läsk. Jag tycker ärligt att vatten och bubbelvatten är bland det absolut godaste som finns.
Sorgligt nog ses jag då som tråkig när jag väljer att inte dricka, och det får jag höra.
Precis som "ska du inte ta en kaka"-reklamen vill andra pressa en till att dricka, vilket är skittråkigt!

Men ikväll är vi bjudna till ett par vänner och jag är på drickhumör. Så nu ska det bli en riktigt kul kväll =)Tb till sommarens bästa fest =)

Jag var väldigt sugen på att testa backslick ala Janni Delér ikväll, men jag tror inte att den håller sig allt för snyggt när jag kliver upp för att åka med båten imorgon. Och att gå upp klockan 6 för att fixa håret känns lite sådär när det dessutom är dagen efter. Så nu är det att tänka smart och alltså plattat hår som gäller, haha! ;)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tusen tack finaste du! Ha en riktig toppendag! Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Visst är det så! Och folk ska alltid ha en åsikt om hur man göra... Kram fina du!
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin