Jag har publicerat en hemsida

Nämen vänta nu - Fredag?? Det var ju typ Måndag igår? Hej dagsvilsen tjej, haha! Måste dock erkänna att det är väldigt skönt med en sån mjukstart tillbaka i vardagen. Två dagar och sen helg, nej jag klagar då verkligen inte. Fredagen till ära bjussar jag på en liten +/- lista.

Jag älskar Stockholm! När jag lämnade Gotland hade jag ångest (precis som alltid när jag åker hemifrån, oavsett om det är Gotland eller Stockholm) och de första dagarna här uppe var hemlängtan brutal. Men de här dagarna när jag har fått vara ledig och bara landa så har jag hittat tillbaka till hur mycket jag älskar den här staden. Jag kan på riktigt få likt en glädje-chock genom kroppen när jag sitter på tuben på väg in till stan, eller vilja göra ett glädjetjut när jag går på Drottninggatan. Nej, lycka!

Efter en period med total kaos-hy (för att vara jag) börjar det äntligen ordna upp sig. Jag var och fixade lite nya hudvårdsprodukter från Kicks i Måndags (kommer ett längre inlägg om det sen) som uppenbarligen funkar fantastiskt bra för mitt stackars torris-ansikte.

Jag har börja ta tag i ett utav mina Topp 3 mål för Januari - nämligen att rensa här hemma. Jag har till och med startat en hemsida med lite smått och gott (bla en massa splitter nya kläder från NA-KD) som sen skall uppdateras allt eftersom. Men är ni sugna på att fynda lite kan ni kika in den redan nu =)
Ni hittar den HÄR

Världens i-landsproblem, men jag har så många bilder att redigera att jag orkar liksom inte ta tag i det, haha! Så istället står jag plötsligt utan bildmaterial och vill bara helt enkelt ge upp.

Träningen den här veckan har varit väldigt enformig. Som anställd på SATS får jag inte boka pass förens samma kalenderdag, vilket i Januari betyder att jag i stort sett inte får plats på några pass. Så istället för att chansa går jag till gymmet när det passa min dag = tråkigt gympass.

Nouw... Förlåt, men ibland undrar jag verkligen hur svårt det kan vara att få en hemsida att fungera. Men men, håller tummarna för att det är back on track nu.

Jag somnar alldeles för sent numera. Tidigare var jag alltid i säng vid 22, somnade strax innan 23, vaknade pigg och glad. Idag är jag fortfarande i säng vid 22, men sen ligger jag och slösurfar (vilket i sig är så skönt att få tid till) fram tills efter midnatt, vilket betyder att jag vaknar betydligt mindre pigg och glad. Jag måste se till att ta tag i det där - efter helgen, hehe!

Hoppas ni får en fantastisk Fredag! Puss <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så roligt med hemsidan! Håller med om nouw, helt värdelöst... Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så jäkla tråkigt att det hela tiden buggar.... arrrrhhhh. Men hallå HUR FIN är inte du? <3
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229