Jag har aldrig

Godmorgon finingar! Igår såg jag ett inlägg @isabylund (hur många gånger har jag nämnt henne nu de senaste dagarna?? Haha) som fick mig på sånt bra humör. Så jag snor lite inspiration därifrån helt enkelt. Så here goes - Jag har aldrig

... haft det så fint hemma som jag har nu. Och det är trots gula väggar, haha!

... förstått grejen med Ben & Jerry's. Totally overpriced och ärligt talat inte alls så himla gott som alla andra verkar tycka.

... kört bil med alkohol i blodet. Och bortsett från i nödvärn kommer jag aldrig någonsin heller att göra det.

... kämpat så hårt med att lära mig äta något som jag gjorde med sushi. Alltså ni förstår verkligen inte hur mycket jag hatade det i början. Men efter mycket, mycket, myyyycket smakande och grimaserande så älskar jag det nu.

..lärt mig om det är höga eller låga odds om det är troligt att något händer. En sån grej jag kan få förklarat hur många gånger som helst men det fastnar inte. (copy-paste från Isa. Skönt att veta att man inte var ensam i den klubben, haha).

... lagat vanliga pannkakor till mig själv. Rättare sagt har jag nog inte lagat pannkakor någon gång under de senaste 10 åren. Inte för att jag inte gillar dom, tvärtom älskar jag dom. Men mitt ex gjorde (utav någon väldigt märklig anledning) inte det, så det blev liksom bara inte av. Därför blir jag alltid överlycklig när någon bjuder på det.

... brutit något (och fått det diagnostiserat, har dock ett lillfinger som pekar åt lite fel håll), trots att jag är oerhört klumpig. Antalet sprickor i tår och fingrar däremot har jag tappat räkningen på för länge, länge sen.

... förstått det här med hysterin kring märkesväskor. Men ge mig mitt första år med lön igen så kommer ni säkert se mig nöjd lägga upp en bild med "min nya älskling".

... betalat för mitt gymkort. The perk of being a fitnessinstructor =)

... failat på ett prov. Bortsett från ett glosförhör när jag var 10 och tyckte det var coolt att få så få rätt som möjligt (kan vara så att jag satt brevid en utav dom snygga killarna som kan ha nämnt just det någon gång).

... gillat skumtomtar.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Haha omg älskar! Fattar inte heller det med höga eller låga odds, känner mig lika lost! Kram <3
nouw.com/granfeldts
linndossing
linndossing,
Åh så kul att läsa!! Får man kanske låna den idén @isabylund ? Och snäääälla lär mig äta sushi, förstår inte grejen!! Kram
nouw.com/linndossing
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin