Jag behöver mer fett

Hej vänner! Just nu ligger jag på sängen (när gjorde jag ens det sist?) och funderar på vad jag ska laga till middag. Några förslag? Jag har skönt nog varit ledig hela dagen. Jag tänkte skriva utan måsten, men måsten hade jag, dock helt och hållet på mina egna villkor. Inga tider att passa. Ingen annan att ta till hänsyn. Så skönt!
Jag vill försöka skriva något inspirerande och härligt, men efter att ha fotat ett stort samarbete hela förmiddagen så har jag cirka noll att bjuda på. Istället får 4 reflektioner/punkter från dagen.

Jag behöver få i mig mer fett. Har ni några bra tips på hur? Allt jag får upp när jag söker runt på nyttiga fetter (för det handlar om bra fetter och inte att trycka skräp) är att man ska äta avokado, nötter, frön och lax. Dom 3 första tycker jag inte om (och kommer således inte äta) och även om jag älskar lax så har jag inte ”råd” att äta det i den mängden det skulle behövas.
Jag har hittat ett fantastiskt instagramkonto som langar fantastiska recept på hormonbalanserande och ”fett-positiva” bakverk. Men det är just det. Jag är inte ute efter sötsaker utan mat. Så, har ni några tips att langa?

Den här lilla läggan alltså! Som jag älskar den! Nu när jag har fått upp både julstjärna, julgran, ljusstakar och hela köret så är mysfaktorn cirka lika med tusen. Ihhh!
Samtidigt är jag så sugen på att köpa mitt egna ställe. För hur mycket jag än trivs här så måste jag ju faktiskt snart ta tag i det och hitta något nytt.
Varje natt när jag går upp för att kissa (någon som har tips på hur man slutar med det btw??) har jag fått mail från Fastighetsbyrån med lägenheter På gång, som jag passar på att kika på. Likaså har jag gått och blivit Hemnet-junkie igen, haha! Men det projektet tar vi tag i när jag kommer tillbaka till Stockholm igen.

Är det någon utav er som har testat GAAMs energi/bcaa-dryck med julmustsmak?? Jag är verkligen så himla nyfiken! Jag såg precis att dom har en kampanj där man får ett helt flak för bara 299kr, så frågan är om man inte ska klicka hem ett. Bästa va att det dessutom var ett mix-flak. Så vill man kan man ju safea och ta hälften av burkarna i några andra smaker.

Vi skickade precis in vårat PM! Förstår ni hur skönt?? Bortsett från övningen imorgon, slut-föreläsningen på Måndag och seminariet (inklusive redovisning av PMet... F life) på Onsdag så har jag basically jullov. Woop woop woop!
Okej, jag ska tentaplugga hela julen. Men det kan jag utan tvekan leva med, för det kan jag göra hemma på min älskade ö.

Hur har eran Torsdag varit? Och hur redo är vi inte för Fredag imorgon??

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Just det, skippa växtoljorna. De är inflammatoriska och inte de oljor som kroppen vill ha. Olivolja är okej. 😊
hannafialotta.blogg.se
lifeofkile
lifeofkile,
rapsolja, olivolja, sojabönsoöja, kokosolja och avokadoolja är några oljor som är riktigt bra! raspolja innehåller tex mkt omega 3 som du även hittar i lax och valnötter om du inte äter det så mkt!
nouw.com/lifeofkile
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229