It's so Fluuuuuuffy

Jag vet inte hur det är hemma hos er, men hemma hos oss är det framför allt jag som vill inreda och hålla på. Richard sa tidigt när jag började flytta in att det är vi som ska bo där och att det inte längre bara var hans längenhet.

Han hade det absolut inte fult på något sätt men som han också sa så var det en "ungkarlslya" och han brydde sig inte riktigt om hur det såg ut.
Jämför vi hur lägenheten såg ut innan vi blev tillsammans och hur det är I dagsläget så är det verkligen natt och dag. Richard gillade mörkt. Soffan var mörkgrå, soffbordet var svart, bokhyllan, tv-bänken, väggen - ja allt var svart och mörkt. Jag däremot gillar ljust! Nu är soffan ljusgrå, soffbordet vitt, tv-bänken och väggen lika så. Hihi, min förtjänst =)

Nu börjar han dock säga emot lite grann och uttrycka sina åsikter, vilket är jättebra eftersom att det faktiskt är vi som bor där. Dock skulle ha ju kunna saga nej om andra saker än dom han gör. Jag får bland annat inte köpa en till spegel... Vill ha! Men men, kompromisser och pick your battles - basen I ett förhållande.

Igårkväll kunde jag verkligen inte somna så jag låg och flippade runt lite på mobilen (standard) och jag blev lite småkär. Jag är säkert jättesen, för det brukar jag alltid vara med olika trender. Men huuuur fina är inte "fluff-lamporna"?? Jag fullkomligt älskar dom! Är ni lika sålda som jag så finns dom att köpa HÄR .

Jag funderar nästan på att beställa hem en I smyg, för det här är nog något Richard kommer att sätta ned foten om... Hmm, undra vad jag kan muta honom med? Har ni några idéer? ;)


Gillar

Kommentarer

Josefine Svensson,
Har längtat länge, och idag, äntligen(!!!!) köpte jag en. Är sååå nöjd:)
josefineshem.se
Matilda Berlin,
Åhh så avis jag blir! Jag jobbar fortfarande på att övertala sambon, men det går lite sådär... Så grattis till din! Kram fina =)
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin