Inget annat än Pepp

Hej finaste du! Jag höll på att skriva hoppas du har haft en grym start på veckan, men i sista sekund kom jag på att det ju faktiskt inte är Måndag idag utan Torsdag. Semesterhjärnan har inte riktigt hunnit återställa haha!
Hur som helst så hoppas jag att du har haft en fantastisk dag!

Min har varit underbar! Att kunna lämna gårdagens katastrofer bakom mig och att vakna, förvånansvärt pigg klockan 04:11 efter bara 4 timmars sömn, till en solig vårdag har varit helt ljuvligt! Det verkligen spritter i kroppen på mig utav vårkänslor och fågelkvitter =)

Att jag dessutom har fixat nya naglar och börjat komma i kapp med allt datorarbete, jobb och plugg har definitivt inte gjort dagen sämre!
Pepp, pepp, pepp har liksom varit dagens ledord - älskart!
Nu ska jag dessutom få åka iväg och köra min första dansklass på över 2 veckor som sedan toppas med tacokväll.
Efter en liten stunds eftertanke kan jag konstatera att det finns verkligen inget att klaga på just nu. Inget negativt. Inget som tynger mig. Utan allt är lika ljust som vårsolen =) Tjohooo!

Så, jag passar på att skicka lite glädje, pussar och kramar till alla er som kanske behöver det idag och så njuter vi lite extra utav att det faktiskt är FREDAG (och löning) imorgon! <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
ohh ja! Hade nästan räknat med att vara död, men ick sa nick =) Kram <3
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Jamen VERKLIGEN! Sååå underbart med dessa vårkänslor =) Kram
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin