Ingen gillar en bitter-f***a

Godmorgon hjärtan! Hur är fredagsfeelingen? Min är fantastisk! Inte på samma sätt som det varit innan. Då har jag mer räknat ned timmarna tills jag får sluta och ta helg. Idag däremot är jag taggad till tusen på att komma in till kontoret och ta revanch på gårdagens (helt onödiga) känslor. Jag vet inte varför, men jag har varit lite småbitter hela veckan. Istället för att bara se det positiva och vara lycklig för andra, har något inom mig sett orättvisor som gjort mig negativ. Bitter. Hör ni hur osexigt det är? Nej, nu tycker jag att det är dags att släppa det helt och köra fredags-feeling all in! Deal?

Byxor HÄR // Väska HÄR <--- min nya kärlek!!

BTW! Om det nu skulle vara så att ni missade det igårkväll så kommer här dagens tips! Jag har ett samarbete på Instagram just nu, men som är så bra att jag måste dela det här med. *Trumvirvel tack*

Med koden berlin15 får ni hela 15% hos min absoluta favorit NA-KD. Hör ni hur bra?? Koden gäller i 48 timmar så skynda er in och uppdatera sommargarderoben =)
Ni ser ju själva hur glad man blir av det 👇🏼

Klackar HÄR

Något annat man blir sådär 👆🏼 glad av är helg och jag tänker ta dom här dagarna till att bara göra en massa saker som ger mig energi. Målen för helgen blir att:

- frossa i vattenmelon! Jag var faktiskt och köpte en 4 kilos på ICA igårkväll. Älska!
- lägga mig i någon park/på någon strand och faktiskt få lite sol. Allra helst tillsammans med en bok.
- ta en långpromenad.
- gå på grillfest hemma vid Vitore och ha en sjukt trevlig kväll!
- ringa Mamma!
- ta en riktig långdusch.
- äta glass.

Vad står på eran helg-lista?

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Gud vad jag kände mig träffa nu, en riktig bitter... är vad jag är.. :,/ (dock en jäääävla bra anledning till det dock).. men ändå!

Förövrigt: hur jäkla snygg är du inte min vän?? <3
lindaviktoria.se
linndossing
linndossing,
Men åh vilken underbar helg!!! Jag jobbar men mellan det så ska jag ligga på stranden tänkte jag 😍 Hoppas din helg blir fin! Puss
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229