Hur min morgon ser ut

Jag fortsätter lite på mitt morgoninlägg för ett par dagar sen och berättar för er hur mina mornar ser ut =)
Just nu har jag sån tur att mitt schema de flesta dagarna låter mig ha riktiga mysmornar. Men bara för att jag inte måste gå hemifrån förens strax efter 9 betyder det inte att jag tar sovmorgon för att sen stressa iväg. Tvärtom är jag först upp ur sängen varje dag.

Bild från gårdagens promenad

Vid halv 7 ringer första larmet, det andra kvart i och det sista vid 07.00. Då kliver jag upp, drar på mig lite kläder och snörar på mig för att gå en morgonpromenad. Bösta starten på dagen! Och tro det eller ej, men de senaste månaderna har jag till och med gått i regn och rusk med.

Cirka 1 timme blir det. En timme antingen djupt försjunken i en ljudbok, peppad och inspirerad av någon härlig podd eller helt inne i mina egna tankar med lite musik i lurarna

När jag sen kommer hem brukar magen kurra rätt härligt och frukost är ett faktum. Som jag skrivit förut är jag en väldig periodare när det kommer till just frukost. Jag kan äta samma sak varenda morgon i sträck inett par månader, utan att ens kunna överväga något annat, förens jag helt plötsligt än dag byter till något annat. Just nu är det filmjölk med frusna hallon som gäller. Sååå himla gott!

Och den äts i soffan framför lite tid framför datorn när jag har tid att kolla mailen, svara på era kommentarer, kika in på mina favoritbloggar och bara mysa igång morgonen på mitt sätt

Efter det är det dags att ta tag i dagen och ta tag i mig själv, haha! Sminket ska fixas, håret ska borstas, kläder ska väljas ut och väskan ska packas. Sen är jag redo att ta världen med storm, haha!

Men ja, så startar jag just nu mina mornar. Och om ett par veckor kommer julkalendern helt klart inkluderas, hihi! Jag har sagt det förut men säger det igen: stressa inte på morgonen. Ta din tid och gör dagen till din =)

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
Morgonprommis!! Vilken grej det är alltså <3
isabyl.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Älskar! <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
vad kul att få se! låter underbart 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Det är det med =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin