Hjälp mig färga håret!

Jag behöver er hjälp!

Som ni vet har jag som mål att ta hand om mitt stackars skadade hår, vilket jag kämpat med under ett bra tag nu på både det ena och det andra sättet. Jag kollade faktiskt igenom lite gamla bilder för några dagar sedan och jösses vad jag saknar mitt långa hår!

Under Thailandsresan fick jag lite av en uppenbarelse då mitt hår plötsligt såg hundra gånger fräschare ut än när vi reste hemifrån. Anledningen?
Jo, jag har ju läst att man absolut inte ska tvätta håret varannan dag, vilket jag gjorde. Till en början fortsatte jag att skölja det varje dag, men från November-Februari struntade jag även i det. Dock så svettas jag (som ni vet) mycket vilket resulterade i att mitt hår blev snustort och fruktansvärt skadat. I kombination med ett par hemmablekningar började mitt hår brista och gå av.
Det var verkligen hemskt att borsta håret på morgonen och se decimetrar av hårstrån falla ned i knät!

Men under resan var jag tvungen att skölja ur salt, klor och solkräm ur håret varje dag, och på inrådan av min frisör körde jag i inpackning varje dag. Inte någon halvtimmes, utan bara 2-5 minuter, nästan lite som balsam. Och mitt hår mådde så bra! Så det ska jag helt klart fortsätta med hemma!

Nu till er! Min utväxt är definitivt inte att leka med, så något behövs göras. Bleka är inte ens att tänka på (trots att jag vill)! Men jag funderar på att slänga i en skonsammare toning.
Frågan är: vilken färg?
Den ljusaste nyansen av blont dom har? Mörkblond? Ljusbrun? Eller tillbaka till riktigt brun?

Vad tycker ni??

Mina hårförändringar under det senaste året. VIlken färg tycker ni att jag passar bäst i?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Det skulle kanske vara något! Har inte ens tänkt på det, så tack för tipset =) Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Ahhh! SÅ kan det ju absolut vara! Tusen tack för tipset!! =) Kram
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin