Grattis världens bästa Mamma

Idag fyller världens i särklass finaste mamma 50 år! MIN MAMMA!

Ni vet hon med störst hjärta och omtanke. Hon som sätter andra framför sig själv och öppnar dörren för alla - oavsett vän eller ovän. Hon som ens 16-åriga jag, utan tvekan ringde när man stod spyendes i ett dike mitt i ingenstans efter en födelsedagsfest-gone-bad och som då inte blev arg för att man hade druckit, utan för att inte kunde ge bättre vägbeskrivning än att “jag ser ett hus”. Hon som spenderat otaliga kvällar med att läsa igenom svenskauppsatser och lämnat små kommentarer som resulterat i toppbetyg. Hon som alltid smyger upp bakom en och ger en en puss på kinden när man behöver det som mest.

Det hörni - det är min fantastiska mamma!


I vanliga fall brukar mina fingrar finna orden utan att jag ens behöver fundera och liksom flyga av sig själva över tangentbordet. Men just nu står det still. Jag finner inte ord för att förklara hur mycket jag ser upp till eller hur mycket jag älskar henne.
Hon är bokstavligt talat 50% utav vad som skapade mig och gjorde mig till den jag är och för det är jag evigt tacksam. Och att få ha en sådan underbar person i sitt liv har gjort mig, tillsammans med mina systrar, till de mest välsignade personerna i världen. Jag kan tala för oss alla när jag säger att det har aldrig gått en endaste dag då vi inte känt oss säkra, stöttade till hundra procent och framförallt oerhört älskade. Och det är helt och fullt hennes och pappas förtjänst!

Så det är nästan så jag tycker synd om er som inte haft just henne till eran mamma!

Så vad jag vill ha sagt med det här är så enkelt som - GRATTIS på 50års dagen Mamma! Idag är det din dag och jag vill att du ska veta precis hur mycket jag älskar dig, även om jag aldrig någonsin kommer att kunna sätta ord på hur mycket det är <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh! Tack fining <3
matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack finaste Heléna!! Alla kramar till dig <33
matildaberlin.se
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin