GOD JUL <3

Godmorgon älskade hjärtan! Och GOD JUL <3

Dom här timmarna nu, från att jag öppnar ögonen fram till ungefär 4-tiden, kan nog vara dom absolut bästa på hela året. Även om jag har hunnit fylla 24 så tycker jag att det är något speciellt med att vakna på julaftons morgon. Det är liksom magiskt!

Om en stund kommer hela huset börja vakna till liv. Mamma kommer att sätta igång kaffet och Pappa kommer att duka fram sin hemkokta risgrynsgröt. Sen är vi igång. En dag som är definitionen utav kärlek och att vara tillsammans.

När folk frågar om hur man ska fira julen, jag svarar hemma hos Mamma och Pappa och följdfrågan blir "Kommer hela släkten då eller?" har det nästan känts lite jobbigt att säga att det bara är vi 5 i familjen plus Mormor och Morfar som kommer in en liten stund. Inte jobbigt för att det känns fel, utan jobbigt för att folk brukar reagera med ett "Ahhha..." och en lite småtrumpen min. Visst kan jag ibland önska att vi var lite fler, för hur idyllisk ser det inte ut när ett hus är fullt? Men nej. Våra jular är perfekta precis som dom är. Det är dom jag längtar efter varje år!

Nu känns det nästan som att jag svamlar här, haha! Det jag försöker säga är att jag vet hur många som sitter på sociala medier och är avundsjuka på det som andra visar upp. Därför vill jag påminna om att det finns absolut inget rätt eller fel på hur man firar. Stort, litet, mycket, inget - allt är rätt. På instagram framställs alltid de bästa vinklarna. Men vet ni vad jag tänkte på igår? Det alla la upp var egentligen inget speciellt alls, utan stories på kortspel, på någon som trött somnat på soffan, någon som står vid spisen. Inget speciellt alls, utan bara det lilla i deras ”vardag”. Så sukta inte efter vad andra har, utan se vad du själv har. Uppskatta det. Fira precis så som du vill. Och ha nu en helt otrolig dag hjärtan! GOD JUL <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Du har verkligen helt rätt vännen! Ha en fin dag <3 god jul! Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
God jul hjärtat! Hoppas du hade en grym jul<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229