Första titten på nya läggan

Guu vad spännande det här är!
Jag har hela dagen varit totalt splittrad mellan enorm lycka och att vara skräckslagen. Ska lilla jag alltså lämna min älskade ö, min trygghet, för att flytta till Täby??


Men nu är det verkligen på gång! Innan lunch hade vi möte med mäklaren och skrev på papperna. Så slutbesiktningen är den 23e och sen får vi nycklarna på min födelsedag den 14e September. Än en gång, är så galet splittrad - längtar som bara den, men är totalt livrädd för att tiden går så väldans snabbt. Det är verkligen bara 3 veckor kvar innan jag ska flytta upp

Eftersom att lägenheten fortfarande är under uppbyggnad och huset är en arbetsplats så kunde vi inte komma in och kika på själva läggan. Men vi kunde i alla fall se vilken balkong som är våran.
Och vet ni vad? Jag tror verkligen att det kommer att bli så himla bra!
Jag tror att alla Gotlänningar (eller alla som någonsin bott vid kusten och inte mitt i stan) har lite ångest för att bosätta sig mitt i smeten. Så att vi har en enorm park, en utomhus pool, en blåbärsskog (ÄLSKAR'T!!) och skogsspår bara 150 meter bort, och dessutom skärgårdskust bara en liten bit bort är helt jäkla fantastiskt! Allt känns super! Bortsett från ångesten av lägenhetsstorleken. Hade verkligen velat se hur den ser ut. Att vi nu flyttar från våran 3a på 73 till en 2a på 46 kvadrat (ångest!!!) ger mig en sån enorm klump i magen. Hur ska vi lyckas få plats där??

Kolla parken liksom! Och det här är inte ens hela

Lunchen för att fira (bjudna av mäklaren faktiskt) // Nordic Wellness i Täby

Sen så har jag såklart börjat kika på mitt största problem och dilemma - att hitta ett nytt gym. Jag har ju bara tränat på mitt älskade Form från starten utav min gymkarriär. Var ska man nu ta vägen liksom??
Sats Vigbyholm kan man bara dra ett stort steck över. När killen i receptionen inte ens visste vad Les Mills är ville jag bara springa därifrån. Jobbar man i gymbranchen måste man väl ha så pass bra koll att man vet vad det är?
Nordic Wellness var nyöppnat och kan inte säga att det lockade så mycket heller, så nu lutar det mot SATS i Täby centrum. Men jag vet inte riktigt...

SÅ, ge mig era tips! Var ska jag träna??
Jag behöver ett generöst gruppträningsutbud (Les Mills framför allt), att det är nära/bra transport mellan våran lägga i Näsby Park och KTH som kommer vara mina två cetralpunkter eller vad man ska säga, och gärna något ställe som söker instruktörer.
Please tell me!!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
Åh vad kul, grattis!!
nouw.com/erikssontowa
Matildaberlin
Matildaberlin,
4foodies
4foodies,
GRATTIS till lägenheten!!
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN tack!! <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin