En ovanlig Fredag

Oj vad ovant det var att gå upp imorse och ha någon annan stans att åka än till gymmet! Hur galet det än låter så har jag inte gått upp på morgonen för att jobba sedan slutet utav Augusti. Det är nästan så att jag blir chockad själv, haha!
Jag som nästan hade inbillat mig att jag hade blivit morgonmänniska hade helt glömt hur det är att gå upp, fixa sig, äta frukost och sedan åka iväg under tidspress. Nej fyy! Jag är då inte morgonmänniska, haha!

Jag har alltså idag varit vikarie för första gången. Och inte vilken vikarie som helst, utan textillärare. Förstår ni hur mysigt det har varit att sitta med en 3e klass och flätat band av olika slag? Nästan lite magiskt, hihi! För än en gång, när gjorde man det sist??

Lite fredagsfys ska det såklart bli =)

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Låter som att första dagen på nya jobbet blev riktigt lyckad - så himla skoj!!! Hoppas det blev ett lyckat fredagsmys <3 Stor kram finaste Matilda <333
helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, det var det verkligen! En riktig toppenfredag faktiskt =) Alla kramar till dig <33
matildaberlin.se
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin