En hälsosam start på året - veckans utmaning

Godmorgon hjärtan! Från Stockholm den här gången. Jag är hemma och tillbaka i vardagen (kind of i alla fall). Jag har precis gett mig ut på en morgonpromenad och ska sen efter lite frukost göra mig i ordning och åka in till skolan. Sista dagen med tentaplugg. Wish me luck!

Minns ni förresten att jag för ett tag sen skrev att en fantastisk tjej jag lärt känna via bloggen, skrev och frågade om jag inte kunde hjälpa henne att ”sluta vara en sån latmask” (hennes ord)? Jag har funderat och funderat på om, vad och hur, och kom fram till att vi kör igång med veckans utmaning här på bloggen igen. Jag körde ju en i höstas, Veckans utmaning för en hälsosam start på Hösten. Så nu kör vi väl då Veckans utmaning för en hälsosam start på året. Vilka är på??

Jag kommer alltså att varje Måndag publicera en ny utmaning som alla som är med (snälla kommentera att ni är det, blir så mycket roligare när vi kör tillsammans =) ) har veckan ut på sig att utföra. Inget svårt, inget komplicerat, utan bara små förändringar för att bli våra hälsosammaste Jag.

Veckans utmaning är att sätta dig ned, rannsaka dig själv och skriva ned:

1. (Minst) En punkt du kan förändra för att känna dig hälsosammare.
2. Vad kan du göra för att ändra punkterna du nyss skrev ned?
3. Vad behöver du göra för att ge dig själv möjligheten att ändra på detta?

Exakt vad hälsosam innebär är helt och hållet upp till dig. Det kan handla om att äta mer grönsaker, rehaba ditt trasiga knä, sluta röka, gå ned överviktskilona, gå upp underviktskilona, alltid sova 8 timmar per natt, träna så att du orkar leka med barnen -det kan vara precis vad som helst! Frågan är helt enkelt vad DU kan förändra för att DU ska känna dig hälsosam(are).

Så vad säger ni? Är ni på?

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Vilken bra idé, de här ska jag försöka vara med på, kram!!
nouw.com/amandassofi
malinkirstine
malinkirstine,
Så bra tips! Och så gott med ingefära!
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229