This just broke my heart

I samarbete med Ginos

Jag är så sjukt ledsen just nu! För ett par dagar sen kom jag fram till en insikt. En insikt jag verkligen inte ville komma fram till. Faktiskt var det efter att ha läst ett inlägg på Annica Englunds blogg det slog mig.

För ett tag sen beställde jag ju hem två enorma flaskor utav mitt favoritschampoo från Maria Nila, och well - det var inte särskilt billigt. Men jag ville unna mig själv det. Jag ville, och vill, verkligen ta hand om mitt stackars misshandlade hår så jag tyckte det var värt det. Och tro mig, när håret har torkat efter en dusch så känns det verkligen som ren och skär magi. Så mjukt, så lent och starkt på ett helt annat sätt än vad det vanligtvis är.

Men så har jag plötsligt fått problem med att mitt hår ser fett ut efter bara någon dag. Och jag har ALDRIG haft problem med just fethet eller vad man ska säga. Jag tvättar mitt hår för att jag svetts ned det och för att det känns skitigt. Inte för att det ser fett ut. Fram tills nu... Nu måste jag använda schampoo var 3e-4e dag för att få det att se fräscht ut ingen.
Och just det här påpekade Annica. Plötsligt var det som att en polett föll ned när jag läste det, och ärligt, så rasade min värld lite granna. Haha, okej kanske liten överdrift, men ni fattar.

Så nu är jag på jakt efter nytt schampoo och balsam igen. Jag har kollat igenom Ginos utbud men är inte riktigt säker på vad jag ska ha. Har ni några tips?
Eftersom att jag egentligen älskar mitt set från Maria Nila, det kostade sin del och jag har sjukt mycket kvar utav det så funderar jag på att ha något annat märke jag kan variera med. Kanske köra varannan tvätt. Vad tror ni om det? Och är det någon annan som har samma problem? Hur löser ni det??

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin