He Asked - And she said Yes

I samarbete med Vannbruun

Jag läste ett sånt magiskt blogginlägg för ett par dagar sen. Tyvärr kommer jag inte ihåg vem det var, så jag kan inte länka er till själva inläget - hur mycket jag än vill! Det var under en sån där kvällsscrollning när man börjar på ett ställe, klickar på nästa länk, hoppar vidare till en annan bild som får hjärnan att tänka på något helt annat som man då söker på som i sin tur leder någon annan stans. Ja ni vet, haha! Och där någon stans i mitten fanns det mest magiska inlägget om hur bloggerskan pojkvän hade friat till henne vintern innan.

Hennes svärfar hade ringt henne på morgonen och undrat om hon inte kunde åka med honom för att kolla på en lägenhet åt pojkvännens bror. Många kanske tycker att det är märkligt, men då hon var inredningsarkitekt och då lite insatt i branschen av lägenheter var det helt naturligt.
Så hon ställde in sina andra planer och blev upplockad av svärfadern vid 9-tiden. Lägenheten låg på andra sidan stan, så det hel tog ett antal timmar. Rätt så väldigt många timmar faktiskt. När dom väl kom tillbaka till huset var det mörkt ute. Precis som vanligt gick hon upp på övervåningen och kikade ut genom det stora fönstret som vette ut mot trädgården och ut mot skogen. Till sin stora förvåning såg hon inte bara mörkret utan över hela den snötäckta gräsmattan stod hur många ljus som helst som bokstaverade orden "Följ Mig" med en stor pil in mot skogen där en stig var upplyst med ljus på båda sidorna som ledde långt in.
Hon klädde på sig och följde undrande ljusen längre och längre in och kom till slut fram till utkiksplatsen vid klipporna dom gått till nu och då. Där hade pojkvännen dekorerat med ljusslingor i träden, rosor och chokladhjärtan på backen, en bänk inklädd i filtar och hjärtkuddar på. Och sen gick han ned på ett knä och friade.

Hur MAGISKT låter inte det!! Ni skulle dessutom ha sett förlovningsringen hon fick när hon sa ja (för det gjorde hon) - SÅ himla fin!! För att inte tala om vigselringen !
Jag önskar verkligen att jag kunde komma ihåg vem det var så jag hade kunnat visa er!

Bild lånad från We Heart It

Vilken dröm skulle inte det vara? Att bli friad till så? (Wink, wink Richard)
Men för oss är det minst ett par år kvar, och det vet han. Men en liten julgåva hade man då inte sagt nej till, haha!!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin