Det här med att skolka

Vet ni vad jag kommer sakna absolut mest med att vara student? Möjligheten att kunna lägga upp mina dagar helt själv. Visserligen kommer jag också att sätta mitt egna schema som mäklare med (vilket är en utav anledningarna till att yrket lockar), men man kan inte bara bestämma sig för att Nej, idag stannar jag hemma. Men det kan man faktiskt som student. Och precis det gjorde jag idag.

Igårkväll kände jag bara sådär att jag behöver komma ikapp med livet. Ni vet sånna där perioder när man får lätt panik över att man inte har tvättat på nästan en månad, när disken hopar sig, när naglarna behöver fixas (löjligt i vissas ögon, men ett stort problem i mina. Har man inte haft gele-/acrylnaglar som håller på att släppa så kan man inte föreställa sig hur ont det faktiskt gör), osv osv. Så ja, jag skolkade. Och jag har haft en sån bra dag!

Jag har:

- fixar mina naglar (sååå skönt!).
- lyckats klämma in mig på en drop-in-tid i tvättstugan.
- dammsugit (okej, min robot-dammsugare har).
- varit och pantat.
- hämtat ut paket.
- skickat utkast till en samarbetspartner.
- varit och gymmat.
- hämtat en goodiebag jag vann igår (ihhhhh!).
- lyxat till det med att gå till världens bästa frisör Javiera (heads up!! Kan va så att det kommer en helt sjuk tävling snart!! Lovar att ni inte vill missa det!!)

Nämen förstår ni hur skönt den här dagen har varit? Och vet ni vad det absolut bästa är? Min bästa vän Agnes skrev precis att hon har bokat tågbiljett och kommer upp till mig imorgon och ska vara här hela helgen. SÅ. MYCKET. MYS!!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Åhh!! Man behöver verkligen göra det ibland för att komma ikapp, man får bara aldrig låta det bli en vana! ❤️
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Det gjorde du helt rätt i!! Kram och ha en fantastisk helg <3
nouw.com/linndossing
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin